Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern

Categorie Gerelateerde dossiers

Think New Modern
Illustratie | Lannoo Uitgeverij

Strakke lijnen en sobere kleuren. Architectuur die tegelijk kracht en zen uitstraalt. Dat is de essentie van Think New Modern: design met een ziel. Piet Swimberghe en Jan Verlinde hebben opnieuw een selectie gemaakt van de mooiste interieurs met een internationale uitstraling, plaatsen die met veel passie en geduld zijn ingericht.

Vintage, minimalisme en eclecticisme maken duidelijk plaats voor het ‘nieuwe modern’. Tientallen interieurs komen aan bod, met persoonlijke achtergrondinformatie en de nieuwste interieurs van o.a. Hans Verstuyft, Bea Mombaers en vele andere namen die het mooie weer maken in de Belgische interieurwereld. Met nooit eerder gepubliceerd materiaal, dat ook internationaal wordt opgepikt door de kwaliteit en veelzijdigheid van de geselecteerde interieurs.

‘New Modern’ betekent niet alleen ‘Nieuwe Strakheid’, ‘Nieuwe Puurheid’, maar ook ‘Nieuwe Ruwheid’. Wie van betonnen wanden, vloeren en plafonds houdt, krijgt in Think New Modern aardig wat te zien. In de architectuur is het brutalisme terug en de hang naar nobele materialen, zoals prachtig hout en grillig marmer. De woningen in dit boek zou je blootsvoets moeten betreden om ze echt te ‘voelen’.           

intsite.be mag drie exemplaren weggeven van dit boek. Wil jij kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@intsite.be, met een antwoord op de volgende vraag: geef de volledige titel van een ander boek uit de ‘Think’-reeks van Swimberghe en Verlinde? TIP: het antwoord is zeker te vinden op www.lannoo.be. Vermeld ook zeker je gegevens (naam, adres). De winnaars worden binnenkort verwittigd en krijgen het boek in de bus. Meespelen kan tot en met 14 december.