Over ons


 

intsite.be is een tweetalige portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector. De site richt zich tot een professioneel doelpubliek. Enkel content die relevant is voor de interieur- en designprofessional krijgt een plek op intsite.be.

intsite.be is een initiatief van Redactiebureau Palindroom dat ook de drijvende kracht is achter architectura.be, de meest bezochte website voor architecten en ingenieurs in België.

Architectura.be en intsite.be zijn qua aanpak vergelijkbaar, maar verschillen qua doelpubliek en content. Architectura.be is er voor de architecten en ingenieurs, intsite.be voor de interieurprofessionals.

Als u interessant nieuws hebt voor ons doelpubliek mag u ons dat altijd bezorgen, ook als u geen klant bent. De redactie bekijkt in hoeverre het nieuws relevant is voor ons doelpubliek.

Om het nieuws tot bij de interieurprofessionals te brengen zal intsite.be minimaal één keer per maand een nieuwsbrief uitsturen. Abonneren op deze nieuwsbrief kan hier. Verder zullen we in de wekelijkse nieuwsbrief van architectura.be ook regelmatig artikels van intsite.be posten.

intsite.be vormt dankzij het groot aanbod aan content een interessant medium voor bedrijven die zich online willen profileren bij interieurprofessionals. Als u interesse hebt in de commerciële mogelijkheden van intsite.be, kan u ons contacteren op info@intsite.be of 011 56 16 50.