WOONESTETIKA 2020

WOONESTETIKA 2020

©Woonestetika

Tijd voor een nieuw interieur? Al 41 jaar lang is Woonestetika de referentie. Een stijloase waar je alle contacten onder één dak vindt voor een smaakvolle inrichting en optimaal wooncomfort. Van stijlvol meubilair tot de nieuwste vloer-, wand- of plafondafwerking, van wellness tot domotica. Elk jaar weer biedt de beurs een exclusief programma gevuld met inspirerende stands, interessante adviessessies en een bruisende nocturne.

Ook deze editie zijn er drie pleinen om weg te dromen bij de mooiste ideeën en waar je meteen de woonexperten kunt ontmoeten om ze te realiseren. Wie alle impressies even wil laten bezinken bij een kopje koffie of wat lekkers kan verpozen in de WE-lounge.

Klaar? Afspraak op Woonestetika 2020 van 31 oktober tot 2 november en van 5 tot 8 november in de Limburghal in Genk.

De Nacht van Woonestetika

Extra lang en relax proeven van Woonestetika? Dat kan prima op vrijdag 6 november. Tijdens de Nacht van Woonestetika kun je tot 23 uur rustig alle woon- en decoratietips in je opnemen en smullen van de speciale culinaire standjes. Met een lekker glaasje in je hand en onder de sfeervolle tonen van live muziek gezellig keuvelen over alles wat je hebt gezien. 

Praktisch

Locatie
Limburghal, Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Toegansprijs
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: Gratis (indien vergezeld van ouders)

Openingsuren
Alle dagen open: 13h00-18h30
6 november 2020: 13h00-23h00 
(NACHT VAN WOONESTETIKA)