COCOON 2019

Dossier: COCOON 2019


COCOON 2019 blikt terug op geslaagde dertigste editie

22 NOV 2019

COCOON heeft met een vernieuwde en verkorte editie (15 – 18 november) haar dertigste verjaardag gevierd: ruim 30.000 bezoekers zakten af naar Brussels Expo. Nu de deuren van de woon - en interieurbeurs gesloten zijn is het tijd voor de afbraak en de balans.


COCOON opent binnenkort haar deuren

08 NOV 2019

COCOON laat niet lang meer op zich wachten. Van vrijdag 15 november tot en met maandag 18 november opent Brussels Expo haar deuren voor de grootste woon– en interieurbeurs van het land. Voor deze nieuwe editie kunnen de bezoekers nog meer inspiratie opdoen dankzij de samenwerking met vtwonen. Met de kleur flesgroen en de Japanse filosofie Wabi-Sabi als thema, kijkt COCOON naar de toekomst in de interieurwereld.  


COCOON: alle praktische info

04 NOV 2019

COCOON, de grootste Belgische beurs voor decoratie en inrichting, viert dit jaar haar 30ste verjaardag. Organisator Fisa opent vier dagen (15-18/11) de deuren van Brussels Expo en het belooft een erg dynamische editie te worden met frisse inspiratie, nieuwe samenwerkingen en veel hedendaagse trends. Intsite.be treedt op als mediapartner en zet nog even alle praktische info op een rij.


Win! Win! Win! Een duoticket voor COCOON!

21 OKT 2019

COCOON (15-18/11), de grootste Belgische beurs voor decoratie en inrichting, viert dit jaar haar 30ste verjaardag. Het belooft een erg dynamische editie te worden met frisse inspiratie, nieuwe samenwerkingen en veel hedendaagse trends. En intsite.be – in 2019 mediapartner van COCOON – deelt 2x50 inkomtickets uit!


De perfectie in imperfectie: dé interieurtrend volgens COCOON

02 OKT 2019

Wat zoeken we in een meubel: design of functionaliteit? Moet een interieur ordelijk zijn of niet noodzakelijk? Geven we ons interieur regelmatig een boost of niet? De woon- en interieurbeurs COCOON kijkt binnen in het interieur van de Belg. En wat blijkt? Interieur blijft de Belgen fascineren, is in constante evolutie én onthult de persoonlijkheid van de bewoner.


COCOON viert 30ste verjaardag

11 SEP 2019

COCOON, de grootste Belgische beurs voor decoratie en inrichting, viert dit jaar haar 30ste verjaardag. Slechts vier dagen opent organisator Fisa de deuren. Toch belooft het een erg dynamische editie te worden met frisse inspiratie, nieuwe samenwerkingen en veel hedendaagse trends.