Dossier: Verlichting


Akoestische panelen met geïntegreerde verlichting

17 APR 2019

Met zijn decoratieve akoestische panelen slaat ZUMI twee vliegen in één klap: de panelen kunnen niet alleen de ruimte akoestisch onderbouwen, maar dankzij de geïntegreerde verlichting verhoogt de oplossing ook het comfortgevoel van de mensen in de ruimte.


Milan Design Week: Modular gaat voor nieuw

10 APR 2019

Van 9 tot en met 14 april vond in Milaan de Milan Design Week plaats. Modular Lighting Instruments trok naar Milaan in samenwerking met het Nederlandse Lensvelt. Samen brachten ze een mysterieus en raadselachtig schouwspel onder de ruwe booggewelven van Ventura Centrale: ALL NEW! De designmeubels van Lensvelt (met namen als Piet Boon, Baranowitz & Kronenberg, Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, i29 en Maarten Baas) werden uitgelicht door de armaturen van Modular, met nieuwigheden als Thimble, Dent en Minude. Van die laatste drie nieuwigheden zetten we enkele beelden op een rij:


Milan Design Week: kreon op Fuorisalone

09 APR 2019

Het jaarlijkse Salone del Mobile in Milaan, de grootste designbeurs van de wereld, vond plaats van 9 tot 14 april. De belangrijkste nieuwigheden in de design- en interieursector worden daar voorgesteld en ook kreon toonde er haar vernieuwde collectie. 


Exotisch donker met Niko Pure dark bamboo

04 APR 2019

Onze interieurs kleuren donkerder en exotischer. Natuurlijke materialen zorgen dan weer voor een extra warme toets. En met luxueuze afwerkingen geven we ons interieur dat rijke extraatje. De Niko Pure dark bamboo matcht met deze trends als gin en tonic. Gemaakt van duurzame bamboe en afgewerkt met een antracietkleurig of een gouden randje.


Niko lanceert nieuwe mogelijkheden voor huisautomatisering

27 FEB 2019

Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: met Niko Home Control kunnen je klanten hun huis centraal bedienen. Met een touchscreen of met hun smartphone of tablet, waar ze ook zijn. Zo winnen ze aan comfort en is hun huis veiliger, energiezuiniger en flexibeler.