Dossier: Badkamer / Sanitair


Collectief van interieur- en tuinspecialisten introduceert Oktober Woonmaand

24 SEP 2020

X2O Badkamers, Overstock Home, Overstock Garden en Impermo lanceren volgende maand “Oktober Woonmaand”. Het nieuwe initiatief bundelt interieurinspiratie voor de koude wintermaanden met verrassende kortingen en producten uit het gamma van de deelnemende interieur- en tuinspecialisten. 


Studio Modijefsky bedenkt industrieel interieur met een artistiek kantje voor Ketelhuis

18 SEP 2020

Studio Modijefsky transformeerde een monumentaal bouwwerk op het Hembrugterrein in het Nederlandse Zaandam tot de woning én studio van een extravagant artiestenkoppel. Samen met Studio Molen trachtte het Amsterdamse interieurarchitectenbureau het industriële karakter van het zogenoemde Ketelhuis zo goed mogelijk te behouden zonder daarbij de verschillende functies van het pand uit het oog te verliezen.


Detremmerie stelt nieuwe baden Clement en Thorgan voor

16 SEP 2020

Clement en Thorgan zijn de nieuwkomers in het assortiment kwalitatieve baden van Detremmerie in het najaar van 2020. De elegante badkuipen passen naadloos in ieder interieur en zijn in combinatie met de andere collecties van Detremmerie een succesformule in de badkamer.


Ovale badkamermeubelen in assortiment van Detremmerie

09 SEP 2020

Dat Detremmerie helemaal mee is met de laatste trends, bewijst de Belgische producent van kwaliteitsvolle badkamermeubelen met zijn aanbod aan ovale kolom- en spiegelkasten en spiegels. De afgeronde vormen van deze trendy badkamermeubelen zorgen daarnaast voor een rustige en praktische touch.


Nieuwe Belgische showroom van X²O Badkamers ligt in Waver

08 SEP 2020

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2020 opende X²O Badkamers zijn 21ste Belgische showroom in het Waals-Brabantse Waver. De opening van de 1600 toonzaal werd een feestelijk gebeuren met heel wat kortingen en verrassingen. De geldende coronamaatregelen werden ten alle tijden gerespecteerd.


Detremmerie presenteert nieuwe badkamermeubelen tijdens VTWonen & Designbeurs 2020

28 AUG 2020

Ook Detremmerie zal aanwezig zijn op de eerste digitale VTWonen & Designbeurs van 1 tot 31 oktober 2020. De Belgische producent van kwaliteitsvolle badkamermeubelen zal er zijn nieuwe marmerwastafels en RAL-kleuren komen presenteren aan de particuliere markt.


Kvik brengt met OMBRA duurzaam keuken- en badkamerdesign op de markt

27 AUG 2020

In september introduceert Kvik haar nieuwste keuken- en badkamerdesign “OMBRA”. De collectie is voor het eerst volledig gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen. Voor het ontwerp sloeg het Deense merk de handen in elkaar met industriële ontwerpers Nikolaj Duve en Kasper Meldgaard van het Deense ontwerpbureau SAYS WHO.


Design badkamermeubels van Duravit in gerenoveerd dijkhuis in Watervliet

20 AUG 2020

De badkamers van een gerenoveerd dijkhuis in het Oost-Vlaamse Watervliet kregen een flinke update met de hoogwaardige producten van Duravit. De internationaal toonaangevende producent van designbadkamers voorzag beide kamers van een luxueuze wastafel en een chic toilet. De witte muren, vloeren en plafonds in combinatie met natuurlijke materialen maken de ruimtes aangenaam en sfeervol.63 resultaten gevonden