Badkamer / Sanitair

Dossier: Badkamer / Sanitair


GROHE X wint de Red Dot Award voor Brands & Communication Design 2021

25 AUG 2021

Slechts een paar maanden na de lancering van de digital experience hub GROHE X is de internationaal gerenommeerde Red Dot Award voor Brands & Communication Design 2021 in de categorie "Digital Solutions" toegekend aan GROHE, het wereldwijd toonaangevend merk voor holistische badkameroplossingen en keukenkranen. 


COREtec® STONE CERATOUCH voor badkamer en keuken

18 AUG 2021

Ben je van plan om je keuken of badkamer te renoveren? Dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. In natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer, kiezen we vaak voor tegels. Keramische tegels zijn echter broos en dus moeilijk te snijden. CERATOUCH is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer.


Detremmerie presenteert: matte glazen wastafels

18 AUG 2021

Recent heeft Detremmerie zijn assortiment wastafelbladen uitgebreid met matte glazen wastafels : heel verfijnd, licht, krasvast en erg eigentijds door de matte uitvoering. Er is keuze uit 6 verschillende kleuren.


Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit

17 AUG 2021

De badkamerreeks D-Neo (Duravit) van de hand van Belgisch designer Bertrand Lejoly is even veelzijdig als efficiënt. Met een heldere vormgeving lijkt elk afzonderlijk meubel van het programma altijd perfect op zijn plaats. De nieuwe kleur Eiken Terra geeft het meubel een subtiel maar expressief effect. Ongeacht de beoogde badkamerstijl of -trend, het karakter van de Monochrome-stijlwereld van de reeks zal altijd in het oog springen.


Detremmerie Architect-lijn: maatwerk en No Limit gecombineerd

06 JUL 2021

Een unieke combinatie van maatwerk met de uitgebreide mogelijkheden van de No Limit-reeks: de Architect-lijn van Detremmerie heeft alles in huis om een unieke badkamer op maat te creëren.


GROHE Eurosmart: heruitvinding van een icoon

18 JUN 2021

Een legendarische nummer één: meer dan 20 jaar geleden introduceerde GROHE zijn eerste Eurosmart-kraan voor de badkamer. Sindsdien is de productlijn snel uitgegroeid tot de onbetwiste bestseller in het GROHE-kranengamma en heeft het zichzelf gevestigd als de favoriete productkeuze van professionals.


Een zonnige toekomst met Sunlit Days

07 JUN 2021

Silestone® by Cosentino, de internationaal toonaangevende specialist in kwartsoppervlakken en mineraalsteen, verlegt grenzen binnen de sector met de nieuwe Sunlit Days-collectie. Deze allereerste klimaatneutrale collectie bevestigt het belang dat het Spaanse bedrijf hecht aan duurzaamheid en de milieufilosofie die het al jaren voert.


Solid surface: X²O gaat voor modern 2.0

20 MEI 2021

Trends zijn vluchtig en vergankelijk, maar wit zal altijd een basiskleur zijn in het kleurenpallet van ons badkamerinterieur. Met het innovatieve solid surface met haar pure mat-witte soberheid probeert X²O hier een snuifje moderne elegantie aan toe te voegen, van bad tot douche en van waskom tot accessoires.88 resultaten gevonden