Badkamer / Sanitair

Dossier: Badkamer / Sanitair


Detremmerie Architect-lijn: maatwerk en No Limit gecombineerd

06 JUL 2021

Een unieke combinatie van maatwerk met de uitgebreide mogelijkheden van de No Limit-reeks: de Architect-lijn van Detremmerie heeft alles in huis om een unieke badkamer op maat te creëren.


GROHE Eurosmart: heruitvinding van een icoon

18 JUN 2021

Een legendarische nummer één: meer dan 20 jaar geleden introduceerde GROHE zijn eerste Eurosmart-kraan voor de badkamer. Sindsdien is de productlijn snel uitgegroeid tot de onbetwiste bestseller in het GROHE-kranengamma en heeft het zichzelf gevestigd als de favoriete productkeuze van professionals.


Een zonnige toekomst met Sunlit Days

07 JUN 2021

Silestone® by Cosentino, de internationaal toonaangevende specialist in kwartsoppervlakken en mineraalsteen, verlegt grenzen binnen de sector met de nieuwe Sunlit Days-collectie. Deze allereerste klimaatneutrale collectie bevestigt het belang dat het Spaanse bedrijf hecht aan duurzaamheid en de milieufilosofie die het al jaren voert.


Solid surface: X²O gaat voor modern 2.0

20 MEI 2021

Trends zijn vluchtig en vergankelijk, maar wit zal altijd een basiskleur zijn in het kleurenpallet van ons badkamerinterieur. Met het innovatieve solid surface met haar pure mat-witte soberheid probeert X²O hier een snuifje moderne elegantie aan toe te voegen, van bad tot douche en van waskom tot accessoires.


iF DESIGN AWARD 2021: Hansgrohe Group ziet al zijn inzendingen bekroond

11 MEI 2021

Jaarlijks onderscheidt de iF DESIGN AWARD uitmuntend design met een relevantie voor de samenleving en het dagelijks leven en bekroont het met één van de belangrijkste kwaliteitslabels ter wereld. Dit jaar ontvingen alle 19 ingediende producten van het premiummerk hansgrohe het 'Winner'-label van de jury, een uitzonderlijke prestatie.


Een luxueuze badkamerbeleving

31 MRT 2021

Van minimalistische, praktische ruimte tot individuele wellness-oase: de badkamer evolueert. In de soms hectische wereld van vandaag wordt de ruimte die voorheen vooral functioneel was, steeds meer een comfortzone. Gedimde verlichting voor een ontspannend bubbelbad of rijk geluid voor de ochtendstylingroutine: met haar ingebouwde radio en trendy designs creëert JUNG comfort en 'mental wellness' in de badkamer.


Duravit in bad met Belgische designer

23 MRT 2021

Badkamerfabrikant Duravit lanceert samen met Belgisch designer Bertrand Lejoly de nieuwe badkamercollectie ‘D-Neo’ wereldwijd. Sinds het ontstaan van Duravit in 1817 is het de eerste reeks van Belgische hand. Eupenaar Lejoly, tot voor kort Hoofd Product Design bij Vincent Van Duysen, ontwierp de collectie vanuit zijn recent opgerichte designstudio in Antwerpen. Hij komt hiermee in een rijtje van ronkende namen zoals Philippe Starck en sieger design.


De slimme mengkraan voor de badkamer

01 MRT 2021

De introductie van de nieuwe Aqualisa Smart Quartz Collectie in de Benelux toont aan dat Aqualisa op het gebied van innovatieve douchetechnologie absoluut vooroploopt in Europa. De badkamer is hard op weg een integraal onderdeel te worden van de smart home van vandaag de dag. Met de lancering van deze nieuwe collectie tilt Aqualisa haar filosie – ‘een geweldige dag start met een geweldige douche’ - naar een hoger level.84 resultaten gevonden