Dossier: Badkamer


Eigentijdse touch voor badkamer

04 FEB 2019

Detremmerie presenteert op Batibouw 2019 de vernieuwde collectie No Limit. De specialist in badkamermeubelen legt de nadruk op de opbergruimte in de kast, in combinatie met betonnen én marmeren wastafels en wastafelbladen. Ook nieuwe spiegels en spiegelkasten zijn te ontdekken in hal 7, stand 107B.   


Detremmerie introduceert nieuwigheden op Batibouw

12 DEC 2018

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. Zo brengt de fabrikant van badkamermeubelen met dark ecru en cloud grey twee nieuwe matte kleuren op de markt. Beide kleuren spelen in op de matte trend van het moment en zijn leverbaar voor alle No Limit-kasten.


ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

03 DEC 2018

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid 'Black Edition'. ACO speelt hiermee in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.


Het complete visuele plaatje dankzij Detremmerie bathroom configurator

03 DEC 2018

De nieuwe Detremmerie bathroom configurator oogst veel enthousiaste reacties bij consumenten, verkooppunten en professionals. Door het zeer uitgebreide productassortiment (ongeveer 180.000 artikelen) is het vaak moeilijk om het totale plaatje visueel voor te stellen. Aan de hand van deze nieuwe tool maakt Detremmerie het mogelijk om alle losse producten samen op een tekening te zien.


Een hogere BREEAM-score dankzij duurzame sanitaire concepten

15 NOV 2018

Bij de beoordeling van de duurzaamheidsprestaties van een nieuwbouw of verbouwproject is BREEAM in Europa de belangrijkste certificering. Hoe hoger de BREEAM-score, hoe duurzamer en milieuvriendelijker het gebouw. Het Ecoilet toiletconcept van CWS-boco is een combinatie van duurzame sanitaire producten, voorzien van verscheidene technieken om verspilling tegen te gaan.