Dossier: Badkamer


AXOR Edge: de meest luxueuze kraan van het gamma

27 MRT 2019

Deze week was Hansgrohe aanwezig op ISH om alle nieuwe producten voor 2019 voor te stellen. Het was ook een gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met de gloednieuwe AXOR Edge, ontworpen in samenwerking met Jean-Marie Massaud. Dit wordt de meest luxueuze kraan van het merk en van het nieuwe gamma AXOR MyEdition Black.


CWS lanceert efficiënte handhygiëne met Paradise Paperroll No Touch

26 FEB 2019

Opvallend design aan de buitenkant, moderne technologie aan de binnenkant - de contactloze papierrol dispenser CWS Paradise Paperroll No Touch is geschikt bij elke gebruikersfrequentie. De functies van de dispenser zorgen voor individueel comfort, efficiënter beheer van sanitaire ruimtes en een kostenreductie.


Eigentijdse touch voor badkamer

04 FEB 2019

Detremmerie presenteert op Batibouw 2019 de vernieuwde collectie No Limit. De specialist in badkamermeubelen legt de nadruk op de opbergruimte in de kast, in combinatie met betonnen én marmeren wastafels en wastafelbladen. Ook nieuwe spiegels en spiegelkasten zijn te ontdekken in hal 7, stand 107B.   


Detremmerie introduceert nieuwigheden op Batibouw

12 DEC 2018

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. Zo brengt de fabrikant van badkamermeubelen met dark ecru en cloud grey twee nieuwe matte kleuren op de markt. Beide kleuren spelen in op de matte trend van het moment en zijn leverbaar voor alle No Limit-kasten.


ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

03 DEC 2018

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid 'Black Edition'. ACO speelt hiermee in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.