Dossier: Deuren


Israëlische antiek voert dialoog met gedurfde kleuren

22 MEI 2019

Het interieur van het Abu Gosh Restaurant, ontworpen door STUDIO SHOO, combineert speelsheid met het Israëlische karakter. De felle gele, roze en blauwe kleuren voeren een dialoog met de gerestaureerde muren en ramen, vintage lampen en ander antiek.


FSB rozetloze krukken voor deuren en ramen: éénmalig minimalistisch

20 MEI 2019

Van de deur tot het raam, van de kelder tot onder het dak: met FSB is het mogelijk om design en materiaal bij alle elementen door te trekken. Dit principe geldt ook voor de nieuwe rozetloze FSB-krukken voor binnendeuren en hun tegenhangers voor houten en metalen ramen.


Hedendaags interieur verpakt in begijnhofwoning

17 MEI 2019

Een modern interieur in een authentieke verpakking, dat is waar project Fondatie voor staat. Zowel het ontwerp voor interieur als exterieur van de gezinswoning in Schilde zijn van de handen van Lene Van Look en Raymond Van Soens.


Nieuwe woning volledig voorzien van Xinnix-deursystemen

17 APR 2019

Xinnix Door Systems ontwerpt innovatieve deursystemen die een meerwaarde creëren in het interieur. Voor een nieuwbouwproject in Wevelgem werd dan ook gerekend op de expertise van het bedrijf voor de installatie van deur- en toegangssystemen. Samen met New Driessens zorgde Xinnix voor een tijdloos en strak resultaat.


Nieuwe sensorsluizen zorgen voor verhoogde veiligheid

15 APR 2019

De Argus sensorsluizen van dormakaba staan voor nieuwe elegantie: een gesloten vorm, voor een vloeiende
doorgangsbeweging. De modules zijn ontworpen met rechte lijnen en geometrische hoekafrondingen.
De twee slanke structuren met glazen deuren vormen zo één symmetrische unit.