Deuren

Dossier: Deuren


Efficiënt omspringen met ruimte dankzij Invisidoor SDX

23 OKT 2020

Zo efficiënt mogelijk omspringen met de beschikbare ruimte, daar kwam het vooral op neer bij de indeling van een nieuwbouw woonzorgcentrum zoals Cadiz in Antwerpen. Kameroppervlaktes zijn wettelijk vastgelegd, maar uiteraard staat het iedereen vrij om die naar wens in te delen. Hier werd het sanitaire gedeelte van de 120 nieuwe kamers optimaal ingetekend en afgewerkt met schuifdeuren om zo veel mogelijk leef- en slaapruimte over te houden. In enkele van die kamers zorgen de nieuwe Argenta invisidoor SDX hoekschuifdeuren van Argent Alu voor nog meer toegankelijkheid.


Grand Hotel Casselbergh kiest voor Dialock

22 OKT 2020

Onlangs werden in het Grand Hotel Casselbergh in Brugge alle oude sloten vervangen door nieuwe deurterminals Dialock DT 700. Hiermee koos de Brugse hotelgroep The Swan Hotel Collection, waartoe Grand Hotel Casselbergh behoort, opnieuw voor de moderne elektronische toegangscontrolesystemen van Häfele.


Xinnix introduceert X3 pivotdeur

21 OKT 2020

Xinnix Door Systems heeft zijn tientallen jaren aan marktkennis in deurbeslag en ervaring in plaatsing van deuren, ingezet voor de ontwikkeling van een nieuw product: de X3 pivotdeur. Deze combineert installatiegemak met hoogstaande kwaliteit. Na de succesvolle introductie van de X1 en X2 serie voor draaideuren en de X5 serie voor schuifdeuren biedt de jonge Belgische fabrikant nu een oplossing voor pivotdeuren.


Minimalistische binnendeuren van argenta in nieuwbouwwoning in Zele

26 AUG 2020

Een moderne nieuwbouwwoning in het Oost-Vlaamse Zele is sinds kort uitgerust met een aantal minimalistische binnendeuren van argenta, het geesteskind van Argent Alu. Binnendeurenfabrikant Dierick Deuren maakte zeven argenta Invisidoor DL deuren en twee argenta Invisidoor SDX ingewerkte schuifdeuren op maat en stond eveneens in voor de plaatsing. 


Deuren contactloos openen en sluiten

26 MEI 2020

Hygiëne is één van de belangrijkste zaken in ons leven. Bij het ontwerpen van steden, utiliteitsgebouwen of uw eigen privéwoning kan zelfs een deur het verschil maken als het gaat om een propere en hygiënische omgeving. dormakaba zet daarom sterk in op aanraakvrije toegangsoplossingen.


Ideaal voor een minimalistische look

10 APR 2020

Ben je voor een strak interieur op zoek naar deurlijsten, scharnieren, schuifdeurbeslag en zelfs plinten die onzichtbaar in de wand opgaan? Dan ben je bij Argenta en ROB aan het juiste adres. Beide merken staan garant voor een strak interieur met onzichtbaar ingewerkte draai-, pivot- en schuifdeuren die de high end minimalistische look nergens verstoren.


Xinnix introduceert strakke branddeuren tot 3m hoog

26 JUN 2019

Xinnix (Ik zie niks), bekend van de vlakwandige binnendeuren, heeft certificaten behaald om hun binnendeuren tot 3 meter hoog te mogen gebruiken. Zo kunnen hun ‘onzichtbare’ deuren tot op grote hoogte ook als branddeur gebruikt worden. Xinnix had al eerder brandcertificaten maar nog niet tot op deze spectaculaire hoogte.


Beddeleem zorgt voor akoestisch comfort bij Puilaetco Bluepoint

20 JUN 2019

Voor de particuliere bank Puilaetco Dewaay, en meer in het bijzonder de gebouwen in Luik, bekend als Bluepoint, kreeg Beddeleem van Colliers International de taak om akoestische arrangementen van verschillende kantoorruimtes te maken. Een taak die volgens de gebruikers met de nodige zorg en professionaliteit werd afgerond.30 resultaten gevonden