Dossier: Deuren


Xinnix introduceert strakke branddeuren tot 3m hoog

26 JUN 2019

Xinnix (Ik zie niks), bekend van de vlakwandige binnendeuren, heeft certificaten behaald om hun binnendeuren tot 3 meter hoog te mogen gebruiken. Zo kunnen hun ‘onzichtbare’ deuren tot op grote hoogte ook als branddeur gebruikt worden. Xinnix had al eerder brandcertificaten maar nog niet tot op deze spectaculaire hoogte.


Beddeleem zorgt voor akoestisch comfort bij Puilaetco Bluepoint

20 JUN 2019

Voor de particuliere bank Puilaetco Dewaay, en meer in het bijzonder de gebouwen in Luik, bekend als Bluepoint, kreeg Beddeleem van Colliers International de taak om akoestische arrangementen van verschillende kantoorruimtes te maken. Een taak die volgens de gebruikers met de nodige zorg en professionaliteit werd afgerond.


Israëlische antiek voert dialoog met gedurfde kleuren

22 MEI 2019

Het interieur van het Abu Gosh Restaurant, ontworpen door STUDIO SHOO, combineert speelsheid met het Israëlische karakter. De felle gele, roze en blauwe kleuren voeren een dialoog met de gerestaureerde muren en ramen, vintage lampen en ander antiek.


FSB rozetloze krukken voor deuren en ramen: éénmalig minimalistisch

20 MEI 2019

Van de deur tot het raam, van de kelder tot onder het dak: met FSB is het mogelijk om design en materiaal bij alle elementen door te trekken. Dit principe geldt ook voor de nieuwe rozetloze FSB-krukken voor binnendeuren en hun tegenhangers voor houten en metalen ramen.


Hedendaags interieur verpakt in begijnhofwoning

17 MEI 2019

Een modern interieur in een authentieke verpakking, dat is waar project Fondatie voor staat. Zowel het ontwerp voor interieur als exterieur van de gezinswoning in Schilde zijn van de handen van Lene Van Look en Raymond Van Soens.