Deuren

Dossier: Deuren


Invisidoor opent deuren naar projecten in de kantoorsector

21 JUN 2021

In een nieuw bedrijfspand in Loncin - bestaande uit vijf niveaus - zijn de kantoren van het Call Center Ikanbi ondergebracht. Het Call Center huurt het volledige complex voor haar operateurs. Interieurarchitect Charles Schinckus van het bureau MonArchi deden de inrichting van het gebouw.


Glasspecialist dormakaba pakt uit met nieuwe ontwikkelingen

08 JUN 2021

Glasspecialist dormakaba pakt uit met een aantal nieuwe ontwikkelingen binnen de productcluster Interior Glass Solutions. De nieuwe TP/TA Easy Safe glasplinten en de nieuwe OFFICE Mundus slotkast staan garant voor veiligheid, flexibiliteit en design.


Slimme toegangscontrole, ideaal toegangsbeheer

30 APR 2021

Als eigenaar van een gebouw wil je op een zo eenvoudig mogelijke manier weten wie er binnen en buiten stapt. Hiervoor is een toegangscontrolesysteem, dat maximaal flexibel is en dat gebruikt kan worden met zo minimaal mogelijk poespas, zo goed als een must geworden.


Argenta en ROB gaan verder onder nieuwe koepelfirma ARLU

24 FEB 2021

In 2021 brengen Argent Alu en Louage & Wisselinck de merknamen argenta (voor alle binnenproducten) en ROB (als merk voor buitenoplossingen) onder in de nieuwe koepelfirma ARLU. De baseline ‘Opening Doors’ blijft net zoals beide merken behouden. Dit betekent – samen met de ingebruikname van een nieuwe productiesite – een nieuwe stap voorwaarts in de uitbouw van een sterk bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met het openen van deuren te maken heeft.


Efficiënt omspringen met ruimte dankzij Invisidoor SDX

23 OKT 2020

Zo efficiënt mogelijk omspringen met de beschikbare ruimte, daar kwam het vooral op neer bij de indeling van een nieuwbouw woonzorgcentrum zoals Cadiz in Antwerpen. Kameroppervlaktes zijn wettelijk vastgelegd, maar uiteraard staat het iedereen vrij om die naar wens in te delen. Hier werd het sanitaire gedeelte van de 120 nieuwe kamers optimaal ingetekend en afgewerkt met schuifdeuren om zo veel mogelijk leef- en slaapruimte over te houden. In enkele van die kamers zorgen de nieuwe Argenta invisidoor SDX hoekschuifdeuren van ARLU voor nog meer toegankelijkheid.


Grand Hotel Casselbergh kiest voor Dialock

22 OKT 2020

Onlangs werden in het Grand Hotel Casselbergh in Brugge alle oude sloten vervangen door nieuwe deurterminals Dialock DT 700. Hiermee koos de Brugse hotelgroep The Swan Hotel Collection, waartoe Grand Hotel Casselbergh behoort, opnieuw voor de moderne elektronische toegangscontrolesystemen van Häfele.


Xinnix introduceert X3 pivotdeur

21 OKT 2020

Xinnix Door Systems heeft zijn tientallen jaren aan marktkennis in deurbeslag en ervaring in plaatsing van deuren, ingezet voor de ontwikkeling van een nieuw product: de X3 pivotdeur. Deze combineert installatiegemak met hoogstaande kwaliteit. Na de succesvolle introductie van de X1 en X2 serie voor draaideuren en de X5 serie voor schuifdeuren biedt de jonge Belgische fabrikant nu een oplossing voor pivotdeuren.


Minimalistische binnendeuren van argenta in nieuwbouwwoning in Zele

26 AUG 2020

Een moderne nieuwbouwwoning in het Oost-Vlaamse Zele is sinds kort uitgerust met een aantal minimalistische binnendeuren van argenta, het geesteskind van ARLU. Binnendeurenfabrikant Dierick Deuren maakte zeven argenta Invisidoor DL deuren en twee argenta Invisidoor SDX ingewerkte schuifdeuren op maat en stond eveneens in voor de plaatsing. 34 resultaten gevonden