Keuken

Dossier: Keuken


KVIK lanceert VEDA: een veelzijdige Deense designkeuken

19 AUG 2021

Kvik zet in september 2021 de volgende stap in zijn duurzaamheidstraject met de lancering van hun nieuwe keukenconcept Veda. Met zijn ongecompliceerd en minimalistisch design gemaakt uit duurzame, gerecycleerde materialen is Veda een elegante en betaalbare toevoeging aan je interieur. Veda zal verkrijgbaar zijn in vijf kleuren en afwerkingen die geïnspireerd zijn op de Deense natuur en tegelijk een natuurlijke, evenwichtige sfeer scheppen in je woning. Naast Veda brengt Kvik ook vier zorgvuldig uitgekozen handgreepstijlen en een nieuwe collectie accessoires uit om je Veda-keuken tot in de puntjes te personaliseren.  


COREtec® STONE CERATOUCH voor badkamer en keuken

18 AUG 2021

Ben je van plan om je keuken of badkamer te renoveren? Dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. In natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer, kiezen we vaak voor tegels. Keramische tegels zijn echter broos en dus moeilijk te snijden. CERATOUCH is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer.


Drie tips van KVIK voor een meer duurzame keuken

08 JUL 2021

Steeds meer mensen hechten belang aan een duurzame levensstijl. Als consument kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken, indien je zowel rekening wil houden met betaalbaarheid, kwaliteit en impact op het milieu. Keukenfabrikant Kvik geeft daarom graag een duwtje in de rug voor wie niet weet waar van start te gaan voor een meer duurzame keuken thuis.


Een zonnige toekomst met Sunlit Days

07 JUN 2021

Silestone® by Cosentino, de internationaal toonaangevende specialist in kwartsoppervlakken en mineraalsteen, verlegt grenzen binnen de sector met de nieuwe Sunlit Days-collectie. Deze allereerste klimaatneutrale collectie bevestigt het belang dat het Spaanse bedrijf hecht aan duurzaamheid en de milieufilosofie die het al jaren voert.


iF DESIGN AWARD 2021: Hansgrohe Group ziet al zijn inzendingen bekroond

11 MEI 2021

Jaarlijks onderscheidt de iF DESIGN AWARD uitmuntend design met een relevantie voor de samenleving en het dagelijks leven en bekroont het met één van de belangrijkste kwaliteitslabels ter wereld. Dit jaar ontvingen alle 19 ingediende producten van het premiummerk hansgrohe het 'Winner'-label van de jury, een uitzonderlijke prestatie.


Trendkleuren in natuursteen en samengestelde materialen

16 MRT 2021

In 2021 speelt kleur een belangrijke rol in heel wat interieurs. Niet één specifieke kleur, wel een dialoog van trendkleuren. Hierbij spelen de natuur en het scheppen van rust de hoofdrol. Voor elk van die trends heeft Brachot Surfaces een passende oplossing in het aanbod. Ontdek ze samen met ons.


Hansgrohe Aqua Days: AXOR presenteert nieuwigheden

16 MRT 2021

Tijdens de allereerste virtuele Hansgrohe Aqua Days kregen de bezoekers de gelegenheid om in avant-première kennis te maken met enkele nieuwe, sensationele AXOR-producten. Uitgerust met de typerende AXOR-kwaliteit en -vormgeving, geeft het merk met deze innovatieve producten vorm aan de toekomst van water.


Onderzoek: de Belg en zijn keuken

02 MRT 2021

Via een recent onderzoek* polste keukenspecialist Kvik naar de Belgische keukengewoontes en vooral hoe deze wijzigden tijdens het afgelopen jaar. Bracht de Belg meer of minder tijd door in de keuken? En welke nieuwe functies en behoeftes staken de kop op? Via enkele interessante inzichten kadert trendwatcher Herman Konings de resultaten van dit onderzoek in 4 maatschappelijke tendensen van vandaag en morgen.52 resultaten gevonden