Dossier: Keuken


Comfortabele en hippe barkrukken voor de keukenbar

05 MRT 2019

Keukens zijn echte leefruimtes geworden die we liefst zoveel mogelijk verbinden met de woonkamer. Een keukeneiland die ook als bar fungeert, past prima in dat plaatje. Maar een bar heeft natuurlijk barkrukken nodig. En bij voorkeur krukken die niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Met nieuwe collecties in zowel metaal als hout wil Ethnicraft hoge ogen gooien.


Eerste editie van 'bulthaup's best project'

27 FEB 2019

De eerste editie van de wedstrijd ‘bulthaup’s best project’ erkent het werk van architecten en interieurontwerpers uit België en hun projecten met een leefkeuken van bulthaup als protagonist. De Duitse producent is op zoek naar keukenontwerpen die tot stand kwamen door een interieurontwerper of architect, in samenwerking met één van de Belgische bulthaup-partners.


De greeploze keuken met touchscreen

04 FEB 2019

Van 21 februari tot en met 3 maart zet Batibouw zijn tenten weer op in Brussels Expo. Op het vlak van keukens is het onder andere uitkijken naar Collection 11 van Bauknecht. Met de nieuwe lijn wil de Amerikaanse fabrikant de trend van donkere, greeploze keukens naar een hoger niveau tillen.


Individuele inrichtingsvrijheid in de keuken

11 OKT 2018

De keuken vormt steeds vaker een architectonische eenheid met de woonkamer. Des te belangrijker wordt de individuele inrichting van deze ruimte. Met het nieuwe oppervlak Dark Platinum mat voor de keuken biedt Dornbracht de mogelijkheid tot nog meer inrichtingsvrijheid.


Trend: ruwe en ruige materialen in interieur

28 SEP 2018

Ruw, ruig en imperfect design doet de harten sneller slaan dit najaar. Klinisch wit is de laan uitgestuurd en dat is goed nieuws voor de Dekton Industrial reeks en Silestone loft series. Dekton Industrial liet ons al kennismaken met kleuren zoals Nilium en Trilium. Nu komt daar Soke, Lunar, Kreta en Laos bij. Maar ook de nieuwe Silestone® structuur Raw brengt voelbare toegevoegde waarde. Een strak gelijnd interieur met een toets imperfectie en textuur creëert een bijzondere sfeer in het interieur, en daar zien we harmonie met de nieuwe collecties van Dekton en Silestone.