Dossier: Keuken


Batibouw in (zwart) vuur en vlam door Cosentino

02 DEC 2019

Zwart blijft een gevestigde waarde in interieurland. Cosentino tilt de kleur naar een hoger niveau met Eternal Noir van Silestone. Op Batibouw kun je een majestueus donker ontwerp van het merk ontdekken met sprekende witte en koper adering. Eternal Noir: hét nieuwe zwart.


Geaderd design regeert in keukenland

31 OKT 2019

De tijd van egale werkbladen in België lijkt voorbij. Cosentino ziet meer en meer vraag naar steen met gevlamde en geaderde tekening met ‘Silestone Eternal Calacatta Gold’ als absoluut succesnummer in ons land. De reden? Kookeilanden staan meer en meer centraal in onze huizen en moeten een interieurobject op zich zijn – ook als er niet wordt gekookt.


Roze uitbreiding in Oost-Londen

22 OKT 2019

Gresford Architects is de creatieve hand achter een roze betonnen uitbreiding van een gebouw op Ritson Road. De opdracht was duidelijk: een grotere keuken en woonkamer, en de verbinding tussen de ruimtes op de begane grond te verbeteren. De nieuwe keuken, gemaakt door Plykea met roze Formica®-laminaat, is modern en toch conform met de eclectische smaak van de familie.


Triplet-project herenigt ouders met volwassen kinderen

26 SEP 2019

Cohousing is sterk in opmars. Steeds vaker slaan vrienden, onbekenden en zelfs familieleden de handen in elkaar om samen een stekje te zoeken. Ouders Ann en Pascal van ABS Bouwteam en hun kinderen Lynn en Massimo, tillen het begrip naar een hoger niveau met hun triplet-project in Oosterzele. Ze gingen daarvoor in zee met Govaert & Vanhoutte architects en stonden zelf in voor de inrichting.


Hansgrohe lanceert mengkranen, een opbergsysteem en spoeltafelcombi’s

22 SEP 2019

Hansgrohe lanceert twee nieuwe mengkranen, een opbergsysteem en spoeltafelcombi’s. Zo probeert de Duitse sanitairfabrikant uit te blinken in esthetiek, maar ook te zorgen voor functionaliteit en comfort.


Kvik zet natuurlijke materialen en interessante texturen in de kijker

11 SEP 2019

Kvik Deens Design lanceert nieuwe keukens met de naam ‘Tacto’ en ‘Cima’. Het merkt legt daarmee de nadruk op natuurlijke materialen en interessante texturen. Zowel ‘Tacto’ als ‘Cima’ zijn beschikbaar in verschillende kleuren.


Industriële look was nog nooit zo strak en compleet

05 SEP 2019

Onze interieurs zijn vandaag bruter en industriëler, deels doordat oude industriële gebouwen worden omgevormd tot woningen. Cosentino speelt in op deze trend met Dekton Slim (ultradun met z'n 4mm) en Dekton Grip+ (antislip): vanaf nu is het mogelijk om zowel kastdeuren, vloeren, wanden, meubels als werkbladen in één naadloos materiaal en kleur te kiezen. Steen is stijlvoller dan ooit.


Shine bright like a Stonika

23 JUL 2019

Cosentino lanceert Dekton XGloss Stonika, een glansrijke collectie die ongetwijfeld blikken vangt. Vier weelderige kleuren met glanzende afwerking, een gooi naar natuurlijke materialen en nostalgische luxe. Een trend die bouwminnend België graag in huis neemt.25 resultaten gevonden