Dossier: Keuken


Nobili Levante: een innovatief concept

09 JUL 2019

De keukenmengkraan Levante werd door Marco Venzano ontworpen voor Nobili. Levante bestaat uit een versie met een flexibele mixer in chroom of bekleed met een van de speciale wollen stof ontwikkeld door het Deense bedrijf Kvadrat. In België is Desco de exclusieve verdeler van deze kraan.


Rik Hendrickx wint 1e editie van bulthaup's Best Project

05 JUL 2019

In de 1e editie van de wedstrijd bulthaup's Best Project kroonde de jury het project van interieurarchitect Rik Hendrickx tot mooiste leefkeuken. De bekendmaking van de winnaar vond, samen met de twee andere genomineerden plaatst in The Jane Table in Antwerpen, het private dining concept van jurylid en The Jane-chef Nick Bril.


Design meets comfort in de keuken

03 JUL 2019

Je mengkraan is niet alleen de eyecatcher van je keuken, ook functionaliteit speelt een belangrijke rol. Zo helpt de ALESSI Sense van HANSA je water te besparen en is de ALESSI Swan onder meer uitgerust met temperatuurindicatie. De HANSAFit Hybrid kan je dan weer zowel handmatig als elektronisch bedienen en geeft je het gevoel in een professionele keuken te staan. 


Betonkleurige spoelbakken brengen ruwe look in keuken

02 MEI 2019

Grijs, bruin en zwart volgen vandaag het klassieke wit op in keukenland. BLANCO speelt in op die trend met een selectie spoelbakken in Silgranit PuraDur-betonstijl. De spoelbakken in betonstijl passen in de hedendaagse architectuurstijl met natuurlijke tinten.


Cepezed ontwerpt circulair horecaconcept met urban farm

29 APR 2019

The Green House in Utrecht opende op maandag 9 april officieel zijn deuren. Het circulaire paviljoen biedt ruimte voor een restaurant met een eigen urban farm en een vergaderruimte. Het project is een initiatief van Strukton, Ballast Nedam en Albron. Cepezed stond in voor het architectonische ontwerp.