Keuken

Dossier: Keuken


Een zonnige toekomst met Sunlit Days

07 JUN 2021

Silestone® by Cosentino, de internationaal toonaangevende specialist in kwartsoppervlakken en mineraalsteen, verlegt grenzen binnen de sector met de nieuwe Sunlit Days-collectie. Deze allereerste klimaatneutrale collectie bevestigt het belang dat het Spaanse bedrijf hecht aan duurzaamheid en de milieufilosofie die het al jaren voert.


iF DESIGN AWARD 2021: Hansgrohe Group ziet al zijn inzendingen bekroond

11 MEI 2021

Jaarlijks onderscheidt de iF DESIGN AWARD uitmuntend design met een relevantie voor de samenleving en het dagelijks leven en bekroont het met één van de belangrijkste kwaliteitslabels ter wereld. Dit jaar ontvingen alle 19 ingediende producten van het premiummerk hansgrohe het 'Winner'-label van de jury, een uitzonderlijke prestatie.


Trendkleuren in natuursteen en samengestelde materialen

16 MRT 2021

In 2021 speelt kleur een belangrijke rol in heel wat interieurs. Niet één specifieke kleur, wel een dialoog van trendkleuren. Hierbij spelen de natuur en het scheppen van rust de hoofdrol. Voor elk van die trends heeft Brachot Surfaces een passende oplossing in het aanbod. Ontdek ze samen met ons.


Hansgrohe Aqua Days: AXOR presenteert nieuwigheden

16 MRT 2021

Tijdens de allereerste virtuele Hansgrohe Aqua Days kregen de bezoekers de gelegenheid om in avant-première kennis te maken met enkele nieuwe, sensationele AXOR-producten. Uitgerust met de typerende AXOR-kwaliteit en -vormgeving, geeft het merk met deze innovatieve producten vorm aan de toekomst van water.


Onderzoek: de Belg en zijn keuken

02 MRT 2021

Via een recent onderzoek* polste keukenspecialist Kvik naar de Belgische keukengewoontes en vooral hoe deze wijzigden tijdens het afgelopen jaar. Bracht de Belg meer of minder tijd door in de keuken? En welke nieuwe functies en behoeftes staken de kop op? Via enkele interessante inzichten kadert trendwatcher Herman Konings de resultaten van dit onderzoek in 4 maatschappelijke tendensen van vandaag en morgen.


De 5 keukengeboden van 2021 volgens Franke

03 FEB 2021

De keuken van morgen is eigenlijk de keuken van vandaag. Specialist in keukenoplossingen Franke zet haar blik op oneindig voor jouw kookparadijs: van professionaliteit en gebruiksgemak tot design en elegantie, met features die we – zonder dat we het weten – missen.


KVIK Mano en Tinta in een nieuw duurzaam jasje

02 FEB 2021

KVIK staat al meer dan 37 jaar symbool voor Deense keukenontwerpen waar design en functionaliteit perfect in harmonie met elkaar zijn. Het merk heeft nu als ambitie om ook op het gebied van duurzaamheid het leidende keukenmerk te worden.


Èggo stelt nieuwigheden voor tijdens de virtuele editie van Batibouw

28 JAN 2021

Met de vinger aan de pols van de laatste trends en tegemoetkomend aan de noden van de klant stelt èggo naar jaarlijkse gewoonte haar nieuwste collecties en ontwerpen voor om elke ruimte in de woning in te richten en te personaliseren. Dit jaar wordt het accent gelegd op meubels met textuur, voor kamers met karakter.49 resultaten gevonden