Dossier: Keuken


De greeploze keuken met touchscreen

04 FEB 2019

Van 21 februari tot en met 3 maart zet Batibouw zijn tenten weer op in Brussels Expo. Op het vlak van keukens is het onder andere uitkijken naar Collection 11 van Bauknecht. Met de nieuwe lijn wil de Amerikaanse fabrikant de trend van donkere, greeploze keukens naar een hoger niveau tillen.


Individuele inrichtingsvrijheid in de keuken

11 OKT 2018

De keuken vormt steeds vaker een architectonische eenheid met de woonkamer. Des te belangrijker wordt de individuele inrichting van deze ruimte. Met het nieuwe oppervlak Dark Platinum mat voor de keuken biedt Dornbracht de mogelijkheid tot nog meer inrichtingsvrijheid.


Trend: ruwe en ruige materialen in interieur

28 SEP 2018

Ruw, ruig en imperfect design doet de harten sneller slaan dit najaar. Klinisch wit is de laan uitgestuurd en dat is goed nieuws voor de Dekton Industrial reeks en Silestone loft series. Dekton Industrial liet ons al kennismaken met kleuren zoals Nilium en Trilium. Nu komt daar Soke, Lunar, Kreta en Laos bij. Maar ook de nieuwe Silestone® structuur Raw brengt voelbare toegevoegde waarde. Een strak gelijnd interieur met een toets imperfectie en textuur creëert een bijzondere sfeer in het interieur, en daar zien we harmonie met de nieuwe collecties van Dekton en Silestone.


Slim koken met Active Cook van Bauknecht

29 JAN 2018

Op zoek gaan naar avontuur blijkt een nieuwe trend in de keuken. Mensen willen graag eens experimenteren, maar willen ook snel en efficiënt kunnen koken. Bauknecht lanceert op Batibouw Active Cook, een kookplaat met geïntegreerde assistent die koken eenvoudiger maakt.


Creëer een duurzame industriële look met Dekton Industrial

26 JAN 2018

Cosentino produceert het compacte oppervlak Dekton. De designs van Dekton schenken aandacht aan industriële schoonheid met de serie Dekton Industrial. Deze serie krijgt er naast de kleur Trilium nu drie kleuren bij.