Vloer

Dossier: Vloer


COREtec® FLOORS: natuurlijk en stijlvol

06 JUL 2021

Je huis toont wie je bent. Het is authentiek, tot in de kern. Dat is de sfeer die Authentics by COREtec®-collectie van COREtec® FLOORS wil oproepen.


Tarkett en Note Design Studio brengen circulaire economie in praktijk

02 JUN 2021

Op 2 juni introduceerde vloerproducent en -leverancier Tarkett ‘Ateljé’. De nieuwe showroom in Stockholm is ontworpen in samenwerking met Note Design Studio. De ruimte is opgezet als een forum, waar gesprekken over duurzaamheid en design worden gefaciliteerd en laat zien hoe circulaire economie in de praktijk wordt gebracht.


Nieuwe Formica® Doors Collection

12 MEI 2021

De Formica® HPL Doors Collection omvat een verfijnde selectie van in het oog springende uni kleuren en houtdecors met natuurgetrouwe structuren. HPL is het perfecte materiaal om te kunnen voldoen aan de veeleisende design- en oppervlakte-eisen voor architecturale deuren in de moderne commerciële en residentiële omgevingen van vandaag. 


Watervaste antibacteriële MEISTER laminaatvloeren

12 MEI 2021

MEISTER laminaatvloeren beschikken over een waterresistentie tussen 4 en 24 uur. Daarmee zijn alle MEISTER laminaatvloeren met een minimale dikte van 8mm geschikt voor de badkamer. Het AquaSafe systeem van de MEISTER laminaatvloeren bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar melemineoppervlak, een nieuwe AquaStop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid evenals een zwellingsverbeterde basisplaat.


Rust op kantoor met nieuwe tapijttegelcollectie van Tarkett

04 MEI 2021

In reactie op de razendsnelle digitale kantooromgeving introduceert Tarkett de stijlvolle en innovatieve ‘More Than Human’-collectie met DESSO Serene en Serene Colour. Deze 100 procent recycleerbare tapijttegelcollecties bieden architecten en designers ongekende flexibiliteit en de mogelijkheid om kleuren geheel naar eigen wens op te bouwen.


COREtec Floors pakt uit met een vernieuwde The Essentials-collectie

21 APR 2021

COREtec Floors pakt deze lente uit met een vernieuwde The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.


Tijdloze gietvloer geeft dubbele garage nieuw elan

06 APR 2021

Van klassieke tegels naar epoxy: voor de transformatie van een garagevloer combineerde Tom Verheyden van Gietvloeren Tom een stevige, onderhoudsvriendelijke epoxy met een matte EP3010 toplaag. Het resultaat is een slijtvaste garagevloer met designallures.


Exclusieve vloeroplossing voor elk interieur

06 APR 2021

Waar gietvloeren aanvankelijk vooral voor industriële gebruikers een praktische oplossing vormden, zijn ze nu ook helemaal ingeburgerd in commerciële omgevingen en bij particulieren. En dat is ook Bogaert kunststofvloeren uit Lochristi niet ontgaan. Zij richtten enkele maanden geleden dochterfirma Bolisol, gespecialiseerd in het plaatsen van decoratieve high-quality vloersystemen.124 resultaten gevonden