Vloer

Dossier: Vloer


Sleutel-op-de-deurwoning met eigen touch

30 NOV 2021

Wanneer je voor een sleutel-op-de-deurwoning kiest, krijg je heel wat gemak in de plaats. Je besteedt namelijk het volledige bouwproces uit aan hetzelfde bedrijf en daardoor hoef je niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers.


Maak van jouw huis een thuis

25 OKT 2021

Of je nu een woning huurt of koopt, met COREtec® kan je jouw huis of appartement eenvoudig inrichten volgens jouw stijl. Dat doe je met een vloer die bij jou past én die je later gewoon kan hergebruiken.


COREtec® STONE CERATOUCH voor badkamer en keuken

18 AUG 2021

Ben je van plan om je keuken of badkamer te renoveren? Dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. In natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer, kiezen we vaak voor tegels. Keramische tegels zijn echter broos en dus moeilijk te snijden. CERATOUCH is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer.


COREtec® FLOORS: natuurlijk en stijlvol

06 JUL 2021

Je huis toont wie je bent. Het is authentiek, tot in de kern. Dat is de sfeer die Authentics by COREtec®-collectie van COREtec® FLOORS wil oproepen.


Tarkett en Note Design Studio brengen circulaire economie in praktijk

02 JUN 2021

Op 2 juni introduceerde vloerproducent en -leverancier Tarkett ‘Ateljé’. De nieuwe showroom in Stockholm is ontworpen in samenwerking met Note Design Studio. De ruimte is opgezet als een forum, waar gesprekken over duurzaamheid en design worden gefaciliteerd en laat zien hoe circulaire economie in de praktijk wordt gebracht.


Nieuwe Formica® Doors Collection

12 MEI 2021

De Formica® HPL Doors Collection omvat een verfijnde selectie van in het oog springende uni kleuren en houtdecors met natuurgetrouwe structuren. HPL is het perfecte materiaal om te kunnen voldoen aan de veeleisende design- en oppervlakte-eisen voor architecturale deuren in de moderne commerciële en residentiële omgevingen van vandaag. 


Watervaste antibacteriële MEISTER laminaatvloeren

12 MEI 2021

MEISTER laminaatvloeren beschikken over een waterresistentie tussen 4 en 24 uur. Daarmee zijn alle MEISTER laminaatvloeren met een minimale dikte van 8mm geschikt voor de badkamer. Het AquaSafe systeem van de MEISTER laminaatvloeren bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar melemineoppervlak, een nieuwe AquaStop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid evenals een zwellingsverbeterde basisplaat.


Rust op kantoor met nieuwe tapijttegelcollectie van Tarkett

04 MEI 2021

In reactie op de razendsnelle digitale kantooromgeving introduceert Tarkett de stijlvolle en innovatieve ‘More Than Human’-collectie met DESSO Serene en Serene Colour. Deze 100 procent recycleerbare tapijttegelcollecties bieden architecten en designers ongekende flexibiliteit en de mogelijkheid om kleuren geheel naar eigen wens op te bouwen.127 resultaten gevonden