Dossier: Sanitair


GROHE vervolledigt keramiekassortiment

25 APR 2019

Met de nieuwe Essence-collectie vervolledigt GROHE zijn keramiekassortiment. Zo biedt GROHE vanaf april ook ligbaden aan. De designlijn doelt op minimalisme.


Met de lift naar toilet

20 NOV 2018

Zeg nooit meer 'ik ben te oud om zelfstandig naar het toilet te gaan'. De Neptune Toiletlift van firstSTREET lost een van de grootste problemen op die senioren in de badkamer ervaren: zonder hulp op en af de wc-bril. Een functionele oplossing, maar wel met een mooi prijskaartje. Voor een Neptune Toilet Lift betaal je een kleine 1.500 euro.


Een hogere BREEAM-score dankzij duurzame sanitaire concepten

15 NOV 2018

Bij de beoordeling van de duurzaamheidsprestaties van een nieuwbouw of verbouwproject is BREEAM in Europa de belangrijkste certificering. Hoe hoger de BREEAM-score, hoe duurzamer en milieuvriendelijker het gebouw. Het Ecoilet toiletconcept van CWS-boco is een combinatie van duurzame sanitaire producten, voorzien van verscheidene technieken om verspilling tegen te gaan.


Uricover: praktische en esthetische oplossing voor defect urinoir

15 OKT 2018

Een installateur zal er alles aan doen om nieuwe sanitaire oplossingen zo perfect mogelijk te installeren. Vanwege de drukte op een bouwwerf gaat het soms mis en raken  de nieuwe producten uit uw gamma beschadigd.


De planning van een sanitaire ruimte

03 SEP 2018

Hoeveel handdoek- en zeepdispensers heb ik nodig? Waar binnen de sanitaire ruimte ga ik deze plaatsen? Dat is niet het eerste waar je aan denkt bij een bouwproject. Maar het is wel belangrijk om hier goed over na te denken, wil je achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Immers, de sanitaire ruimte van een gebouw wordt meerdere keren per dag gebruikt en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van het bedrijf.