Meubilair

Dossier: Meubilair


Van kantoor naar droomkantoor

23 SEP 2021

Van kantoor naar droomkantoor met de vernieuwde Oxford™ en Pluralis™ van Fritz Hansen. De Pluralis™ tafel en de elegante Oxford™ stoel werden in een nieuwe jasje gestoken.


Angelo M voor het eerst gepresenteerd op Milano Design Week 2021

24 AUG 2021

Ontdek Angelo M, een marmeren tafelcollectie ontworpen door Leo Aerts (Alinea), waar design en vakmanschap naadloos in elkaar overgaan. Dit internationaal bekroond ontwerp wordt voor de allereerste keer gepresenteerd tijdens Milano Design Week, 5 - 10 september 2021.


Cosentino’s designcollectie: 5 baanbrekende statements

20 AUG 2021

Breaking Boundaries. Onder deze naam brengt Cosentino een capsulecollectie uit die de veelzijdigheid van Dekton® Slim viert. Een kunstige ode aan dit ultracompacte plaatmateriaal. Slechts 4 luttele millimeters dik, maar ruim voldoende voor eindeloos veel inspiratie. Het resultaat van deze baanbrekende verbeelding is terug te vinden in de 5 ontwerpen – meubelstukken en accessoires – van evenveel bekende designers uit de Verenigde Arabische Emiraten.


De terugkeer naar kantoor

16 AUG 2021

De één ziet de terugkeer naar het werk als het begin van de bevrijding, de ander blijft liever veilig thuis. Bedrijven zoeken naar de gulden middenweg. Hoe integreren we ‘het nieuwe werken’ in het kantoor van morgen? We staan allemaal voor een heuse uitdaging. Drisag helpt een handje met enkele praktische tips.


Kinnarps zet NMBS op juiste spoor

07 JUL 2021

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen, beter gekend onder het acroniem NMBS is verantwoordelijk voor het treinverkeer in België. Om hun administratieve diensten te ondersteunen werd een zone in het welgekende gebouw aan de Frankrijkstraat in Brussel onder handen genomen. NMBS werkte hiervoor samen met Working Tomorrow en Kinnarps, wat resulteerde in een aantrekkelijke en dynamische werkomgeving voor ruim 170 medewerkers.


Econic bureaustoel: een project van lange adem

29 JUN 2021

Ongeveer 24 maanden geleden ontsproot bij Drisag het idee om een ecologische bureaustoel te ontwikkelen. Het resultaat is Econic, een Drisag design waar circulariteit centraal staat. Maar hoe begin je hieraan? En welke fasen werden doorlopen? Het ontwerpteam vertelt er graag alles over.


‘Al fresco’ tafelen aan de veelzijdige T-table van TRIBÙ

23 JUN 2021

Tribù laat je wegdromen naar lange, zomerse diners met de nieuwe uitvoeringen van de T-table. Met het ruime aanbod aan vormen, afmetingen en materialen kan je gezellig buiten tafelen in alle luxe en comfort.


Hoe je thuis op het werk haalt en andersom

18 JUN 2021

Binnenkort keren we wellicht terug naar de werkvloer, maar onze home office zal een belangrijke rol blijven spelen. Met een hybride vorm van werken in het vooruitzicht, zijn we op zoek naar een volledig uitgeruste werkomgeving, zowel thuis als op kantoor. Ethnicraft verdiepte zich de laatste jaren in de trends op de werkvloer en merkte dat deze vandaag steeds meer tegen die uit de woonwereld aanleunen.140 resultaten gevonden