Wandafwerking

Dossier: Wandafwerking


Beddeleem drukt stempel op Iris Tower (Sint-Joost-ten-Node)

11 MEI 2021

In opdracht van Ghelamco heeft Beddeleem de inrichtingswerken verzorgd van de Iris Tower, de nieuwe hoofdzetel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan het Sint Lazarusplein in Brussel. Iris Tower is de nieuwe naam van de voormalige Silver Tower. Het elegante kantorencomplex biedt nu plaats aan 2000 ambtenaren van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel en de dienst Fiscaliteit. Met zijn 137 meter is de toren een van de hoogste gebouwen van Brussel en bepaalt hij mee de skyline van de hoofdstad.


Arte meets Moooi en fladdert naar je muren

27 APR 2021

Al fladdert de Mimic Moth zelf niet meer rond, op je muren dartelt hij vrolijk verder. Moooi en Arte blazen ‘m weer nieuw leven in, en dat op een wel heel excentrieke manier.


Room Designer: inspiratie bij ontwerpen plafond en wanden

25 FEB 2021

Welk effect hebben plafondlijsten, wandlijsten en plinten in een ruimte? En hoe kan ik met dergelijke designelementen een kamer naar mijn smaak inrichten? Wanneer je ontelbare mogelijkheden hebt, is dit voor een professionele interieurdesigner al een hele creatieve uitdaging. Veel eindgebruikers kunnen zich dit amper voorstellen. Daarom heeft NOËL & MARQUET nu een online configurator ontwikkeld, de zogenaamde Room Designer.


AluSplash® van Häfele: innovatieve wandpanelen in de keuken

12 JAN 2021

Häfele AluSplash® is de innovatieve spatwand en het wandpaneel voor de keuken. De lichte panelen op basis van aluminium met een onderhoudsvriendelijk lakoppervlak hebben een glanzende glaslook of een matte structuur. Het uitgebreide moderne kleurengamma biedt voor elke omgeving de juiste nuance.


Easypro: moeiteloos behang verwijderen

07 JAN 2021

Zelfs voor de meest ervaren professionele behanger blijft het een vervelende klus: het verwijderen van oude lagen behang. Arte, de Belgische specialist in muurbekleding, maakt dit nu heel wat eenvoudiger met hun nieuwe product Easypro.


Marie's Corner verdeelt ARGILE

02 DEC 2020

Marie's Corner stelt in exclusiviteit het gamma ARGILE voor. Deze van oorsprong Franse verfcollectie is beschikbaar in de flagship store van het Belgische huis en is geïnspireerd op de aardekleuren en op de plantenwereld. ARGILE is een streling voor het oog en voor het gevoel en creëert meteen een hartelijke en unieke sfeer.


Fotospecial: living walls, de muurtrend van het najaar?

09 NOV 2020

Weelderige bladeren, rijke texturen en een vleugje tropisch: dit zijn de kenmerken voor de botanische najaarssfeer. Je maakt het plaatje helemaal af door ook de muren in een natuurlijk jasje te steken. Zie je door de palmbomen het regenwoud niet meer? Arte selecteerde zijn favorieten voor het najaar en intsite.be zet ze op een rij.


Onderzoek colora en BOSS paints onthult kleurvoorkeuren van de Belg

26 AUG 2020

Wist u dat wit de meest voorkomende kleur in de Belgische interieurs is? Of dat 36% van de Belgen blauw als lievelingskleur benoemt? Het zijn slechts enkele bevindingen uit een recent onderzoek van iVOX in opdracht van verfwinkelketen colora en verfproducent BOSS paints. Van 27 januari tot 3 februari 2020 bevroeg het onderzoeksbureau duizend Belgen tussen 18 en 79 jaar over hun kleurvoorkeuren.40 resultaten gevonden