Dossier: Wandafwerking


Pikatso Group Belgium en M²uur slaan handen in elkaar

30 NOV 2018

Pikatso Group Belgium en het Nederlandse M²uur, specialisten in bedrukte gevelpanelen voor binnen en buiten, slaan de handen in elkaar voor een langdurig samenwerkingsverband. Beide creatieve bedrijven geloven dat ieder gebouw, gevel of ruimte een ziel heeft en het  verhaal vertelt over de identiteit van zijn gebruikers en de omgeving. "Onze diensten en producten geven letterlijk en figuurlijk vorm en inhoud aan dit verhaal", zegt Luc Tobback van Pikatso.Kwalitatief hoogwaardig gebouw voor topcollectie beeldende kunst

15 OKT 2018

Museum De Fundatie in het Nederlandse Zwolle is uitgebreid met een spectaculair ellipsvormig volume op het dak van het voormalig Paleis van Justitie. Het neo-classistische gebouw uit 1840 herbergt sinds 2004 de collecties van het Museum, met werken van onder andere Rembrandt, Saenredam, Turner, Monet, Rodin, Van Gogh, Mondriaan en Van der Leck.


AGC Glass Europe breidt zijn assortiment spiegels uit met een premiumproduct, Mirox 4Green

15 OKT 2018

AGC heeft zijn aanbod van milieuvriendelijke spiegels uitgebreid, waarmee de onderneming zijn duurzame visie weerspiegelt. Voortbouwend op het succes van Mirox MNGE, de hoogwaardige standaard spiegel van AGC waarin verf met een laag loodgehalte is verwerkt, presenteert AGC nu Mirox 4Green, een spiegel van superieure kwaliteit die zich onderscheidt doordat er loodvrije verven  zijn gebruikt.


Let's get vertical: Quick-Step zorgt voor stilistische eenheid met vinyl op je muren

11 OKT 2018

De look van je interieur hangt enorm af van de keuzes die je maakt. Een immer stijlvolle optie is om de lijn van je vloer door te trekken naar de muur. Zo ontstaat er een stilistische eenheid en wordt tegelijkertijd het ruimtegevoel vergroot.