Dossier: Wandafwerking


Finsa toont nieuwe texturen

05 JUL 2019

In juni vond in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de 17e editie van Design District plaats. Ook Finsa was aanwezig om zijn nieuwe texturen aan het talrijk opgekomen publiek te tonen.


Formica Younique® by Okuda San Miguel

19 JUN 2019

Formica Younique® by Okuda San Miguel biedt vier exclusieve ontwerpen in drie formaten, die aan elk interieur- of exterieurproject kunnen worden aangepast, van grote ruimtes tot kleine toepassingen. Naast het verlenen van toegang tot exclusieve motieven, biedt Formica Younique® by Okuda San Miguel u de mogelijkheid om exclusieve kunstwerken te creëren die Okuda voor uw project heeft ontworpen.


Sportwinkel lijkt op futuristisch laboratorium

29 APR 2019

Ministry of Design heeft een futuristische sportwinkel ontworpen. De Durasport-winkel, gelegen in de luchthaven Jewel Changi Airport in Singapore, doet denken aan een laboratorium. Klanten kunnen de verschillende producten dan ook uittesten of aantrekken door middel van simulatoren.


Arte x Moooi brengt uitgestorven dieren tot leven

25 APR 2019

Arte en Moooi bundelen opnieuw de krachten. De Extinct Animals collectie is een samenspel van uitgestorven dieren, opvallende kleuren en drukke natuurprints. De nieuwste aanwinst van de collectie Indigo Macaque bevat textieldessin vervaardigd uit denim en kenmerkende stiksels.


Esthetische continuïteit en optimale akoestiek met vilten plafond én wand als één geheel

16 APR 2019

Het bekroonde Heartfelt® modulaire vilten plafondsysteem van Hunter Douglas is nu ook verkrijgbaar als wandsysteem. Twee jaar na de introductie van het eerste modulaire vilten plafondsysteem, kunnen de lineaire panelen door het plaatsen van een speciaal ontwikkelde ‘locking-strip’ op de drager, toegepast worden als wandbekleding. Hunter Douglas presenteert het innovatieve vilten plafond- en wandsysteem tijdens Architect@Work in Kortrijk op 9 en 10 mei.