Dossier: Batibouw 2019


BBA: wie wint in categorie New Way of Working?

13 FEB 2019

Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op Batibouw. Nieuw in de prijzenlade is de New way of working-award, voor projecten die op originele wijze een kantooromgeving invullen. Wij zetten de genomineerden op een rij.


Eigentijdse touch voor badkamer

04 FEB 2019

Detremmerie presenteert op Batibouw 2019 de vernieuwde collectie No Limit. De specialist in badkamermeubelen legt de nadruk op de opbergruimte in de kast, in combinatie met betonnen én marmeren wastafels en wastafelbladen. Ook nieuwe spiegels en spiegelkasten zijn te ontdekken in hal 7, stand 107B.   


De greeploze keuken met touchscreen

04 FEB 2019

Van 21 februari tot en met 3 maart zet Batibouw zijn tenten weer op in Brussels Expo. Op het vlak van keukens is het onder andere uitkijken naar Collection 11 van Bauknecht. Met de nieuwe lijn wil de Amerikaanse fabrikant de trend van donkere, greeploze keukens naar een hoger niveau tillen.


Interieurprijs doet intrede op Belgian Building Awards

13 DEC 2018

Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op Batibouw. Dit evenement lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven. Nieuw in de prijzenlade is de New way of working-award, voor projecten die op originele wijze een kantooromgeving invullen. Inschrijven kan nog tot en met 31 december 2018.


Detremmerie introduceert nieuwigheden op Batibouw

12 DEC 2018

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. Zo brengt de fabrikant van badkamermeubelen met dark ecru en cloud grey twee nieuwe matte kleuren op de markt. Beide kleuren spelen in op de matte trend van het moment en zijn leverbaar voor alle No Limit-kasten.