Dossier: Boeken


Boekhandel met een duurzaam karakter

05 APR 2019

Gezellig, origineel, werelds en karaktervol. Dat waren de vier steekwoorden waarmee interieurbureau M-INT aan de slag ging voor het interieurontwerp van de boekhandel Novelle in Kortrijk. “Duurzaamheid stond niet op de prioriteitenlijst, maar we hebben de opdrachtgever toch kunnen overtuigen van de meerwaarde”, vertelt Hanna Meskens van M-INT.


Wedstrijd: WIN een exemplaar van Who's afraid of pink, orange & green?

02 JAN 2019

Een snelle blik op Pinterest of Instagram bewijzen het: kleurrijke interieurs verdringen in ijltempo de Scandinavische trend van veel wit en blank hout. Het nieuwe boek Who’s afraid of pink, orange & green?, van de handen van lifestylejournaliste Iris De Feijter en designblogster en grafisch ontwerpster Irene Schampaert, brengt twintig verrassende en uiteenlopende internationale interieurs.


Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern

16 NOV 2018

(DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN - DE WINNAARS WERDEN PERSOONLIJK VERWITTIGD) Strakke lijnen en sobere kleuren. Architectuur die tegelijk kracht en zen uitstraalt. Dat is de essentie van Think New Modern: design met een ziel. Piet Swimberghe en Jan Verlinde hebben opnieuw een selectie gemaakt van de mooiste interieurs met een internationale uitstraling, plaatsen die met veel passie en geduld zijn ingericht.