Boeken

Dossier: Boeken


Wedstrijd: WIN een exemplaar van de Interieurbijbel (wedstrijd afgelopen)

07 DEC 2020

De Interieurbijbel is een klassieker in zijn genre, die ook twaalf jaar na de eerste publicatie een absolute must blijft voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs. Intsite.be heeft het genoegen om 3 exemplaren weg te geven van deze zesde editie. Meespelen? Check de instructies onderaan dit artikel.


Studio Modijefsky lanceert eerste boek Making Space

22 OKT 2020

Onder de naam Making Space introduceert Studio Modijefsky haar allereerste boek. Aan de hand van eigen projecten en gesprekken met betrokken werk- en ambachtslieden neemt de Amsterdamse ontwerpstudio de lezer in 512 pagina’s mee op een visuele reis doorheen elke stap van haar ontwerpproces. Het boek besteedt eveneens aandacht aan het leven dat begint zodra de interieurs effectief gebruikt worden. 


Wedstrijd: WIN een exemplaar van Indoor Jungle

11 AUG 2020

De (hippe) huisplantengids voor jouw Indoor Jungle is een luxueuze gids voor het maken van de meest dichtbegroeide jungles in eigen huis. Ook wie het niet gewend is een grote tuin te onderhouden, leert groene vingers kweken. Met deze verbluffend gefotografeerde groengids kan iedereen de kunst beheersen om woonkamers te laten stralen. Het boek wordt uitgegeven door Fontaine en Mythras Books verzorgt de verkoop, pr en marketing. intsite.be heeft op zijn beurt het genoegen om 3 exemplaren weg te geven. Meespelen? Check de instructies onderaan dit artikel.


Plant Tribe: haal het groene geluk in huis!

25 MRT 2020

Boeken die uitleggen welke kamerplant welke zorg nodig heeft, die bestaan al genoeg. Plant Tribe, van de handen van Igor Josifovic en Judith De Graaff, gaat een stapje verder. De auteurs willen laten zien wat planten toevoegen aan het leven van iedereen die ze in huis haalt. Met die missie in hun achterhoofd reisden ze de hele wereld over en bezochten inspirerende mensen, praatten met hen over hun band met planten en zo hoorden ze bijzondere verhalen over het helende effect van groen in huis.


Boekhandel met een duurzaam karakter

05 APR 2019

Gezellig, origineel, werelds en karaktervol. Dat waren de vier steekwoorden waarmee interieurbureau M-INT aan de slag ging voor het interieurontwerp van de boekhandel Novelle in Kortrijk. “Duurzaamheid stond niet op de prioriteitenlijst, maar we hebben de opdrachtgever toch kunnen overtuigen van de meerwaarde”, vertelt Hanna Meskens van M-INT.


Wedstrijd: WIN een exemplaar van Who's afraid of pink, orange & green?

02 JAN 2019

Een snelle blik op Pinterest of Instagram bewijzen het: kleurrijke interieurs verdringen in ijltempo de Scandinavische trend van veel wit en blank hout. Het nieuwe boek Who’s afraid of pink, orange & green?, van de handen van lifestylejournaliste Iris De Feijter en designblogster en grafisch ontwerpster Irene Schampaert, brengt twintig verrassende en uiteenlopende internationale interieurs.


Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern

16 NOV 2018

(DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN - DE WINNAARS WERDEN PERSOONLIJK VERWITTIGD) Strakke lijnen en sobere kleuren. Architectuur die tegelijk kracht en zen uitstraalt. Dat is de essentie van Think New Modern: design met een ziel. Piet Swimberghe en Jan Verlinde hebben opnieuw een selectie gemaakt van de mooiste interieurs met een internationale uitstraling, plaatsen die met veel passie en geduld zijn ingericht.