Dossier: Software


Totale ontwerpvrijheid met Vectorworks

02 OKT 2019

Ontwerpen is geen rechtlijnig proces. Als interieurontwerpen wil je de vrijheid om nieuwe inzichten te testen. En Vectorworks ondersteunt die creativiteit en profileert zich zo als standaard voor de interieursector, met wereldwijd meer dan 650.000 gebruikers. Het is de populairste ontwerpsoftware op Mac, marktleider op Windows en de favoriete ontwerpoplossing van interieurstudenten.


Niko Home Control: technologie creëert comfort

05 SEP 2019

Wat als … Duco’s ventilatiesysteem met Niko Home Control wordt geconnecteerd? Dan breng je extra gebruikersgemak in huis. Technologie creëert nu eenmaal comfort. Bedien daarom je Duco systeem met Niko Home Control. Maak je woning klaar voor de toekomst en leef gemakkelijker met minder energie. 


dormakaba SafeRoute biedt slimme vluchtwegoplossing

16 MEI 2019

Of het nu gaat om een nooduitgang of een vluchtweg, gereguleerde toegangstijden of een vergrendelingsfunctie: het SafeRoute vluchtwegsysteem van dormakaba maakt het mogelijk om op intelligente wijze aan een groot aantal - vaak tegenstrijdige - deurvereisten te voldoen.


Het complete visuele plaatje dankzij Detremmerie bathroom configurator

03 DEC 2018

De nieuwe Detremmerie bathroom configurator oogst veel enthousiaste reacties bij consumenten, verkooppunten en professionals. Door het zeer uitgebreide productassortiment (ongeveer 180.000 artikelen) is het vaak moeilijk om het totale plaatje visueel voor te stellen. Aan de hand van deze nieuwe tool maakt Detremmerie het mogelijk om alle losse producten samen op een tekening te zien.


De 360° City App – de 3D-wereld van dormakaba

04 APR 2017

De dormakaba 360° City App neemt u mee in de 3D-wereld van dormakaba. De App toont interactief de concrete toepassingen van het volledige dormakaba-portfolio in realistische gebruiksomgevingen zoals een industriecomplex, een luchthaven en een particuliere woning, telkens vanuit het perspectief van de gebruiker.


Selecteer geluidsisolerende beglazing met Acoustics App van AGC

18 FEB 2016

AGC Glass Europe lanceert een nieuwe applicatie waarmee de gebruikers, al naar gelang de geluidslast in hun omgeving, kunnen bepalen welke geluidsisolerende beglazing voor hen het best geschikt is. De Acoustics App kan gratis worden gedownload in de App Store van iTunes en op Google Play.