Software

Dossier: Software


Slimme toegangscontrole, ideaal toegangsbeheer

30 APR 2021

Als eigenaar van een gebouw wil je op een zo eenvoudig mogelijke manier weten wie er binnen en buiten stapt. Hiervoor is een toegangscontrolesysteem, dat maximaal flexibel is en dat gebruikt kan worden met zo minimaal mogelijk poespas, zo goed als een must geworden.


Verhoog de consumptie van je eigen opgewekte zonne-energie met Niko Home Control en SMA

16 MRT 2021

Ook al bekijk je het nieuws maar met één oog: het zal niemand ontgaan zijn dat er veel aan het veranderen is in de manier waarop de energiefactuur wordt berekend. Naast energie besparen, wordt ook het optimaal benutten van je eigen opgewekte zonne-energie steeds belangrijker om je energiefactuur onder controle te houden. Marktleiders Niko en SMA Solartechnology AG (SMA) slaan de handen in elkaar en bieden samen een oplossing om de energiefactuur te verlagen en zelfconsumptie te automatiseren.


JUNG: schakelaar als eyecatcher

09 MRT 2021

Waar schakelaars vroeger puur functioneel werden ingezet, worden ze nu steeds vaker in een designjasje gegoten voor de perfect blend met een stijlvol interieur. JUNG - expert in domotica, besturingsystemen en schakelmateriaal - tilt de schakelaar nog een niveau hoger en kiest voor kleuren, materialen en designs die van de schakelaar een ware eyecatcher maken in zowel een minimalistisch als een zeer gedurfd interieur. Van 63 verschillende Le Corbusier®-kleuren tot 24 karaats bladgoud, met JUNG ga je voor de ultieme finishing touch.


Room Designer: inspiratie bij ontwerpen plafond en wanden

25 FEB 2021

Welk effect hebben plafondlijsten, wandlijsten en plinten in een ruimte? En hoe kan ik met dergelijke designelementen een kamer naar mijn smaak inrichten? Wanneer je ontelbare mogelijkheden hebt, is dit voor een professionele interieurdesigner al een hele creatieve uitdaging. Veel eindgebruikers kunnen zich dit amper voorstellen. Daarom heeft NOËL & MARQUET nu een online configurator ontwikkeld, de zogenaamde Room Designer.


GROHE X: dgitale experience hub

08 FEB 2021

LIXIL EMENA lanceert de digitale hub GROHE X voor het wereldwijd bekende sanitairmerk GROHE. Een primeur in de sector. Bezoekers van de hub hebben de mogelijkheid om hun eigen individuele GROHE ervaring te creëren dankzij informatieve en inspirerende inhoud die is afgestemd op de behoeften van haar professionele zakenpartners en consumenten.


Painting with Light lanceert nieuw interactief en intuïtief 3D-platform

17 NOV 2020

Painting with Light, de Belgische specialist in visual design en lichttechnologie, presenteert met trots de nieuwe Virtual Event Expo. Dit innovatief en gebruiksvriendelijk platform bevat een volledig virtuele infrastructuur voor vakbeurzen en evenementen. In combinatie met de Virtual Event Studio in Genk en Londerzeel biedt de Expo een ideale virtuele ervaring voor corporate meetings, merkactivatie en rondetafeldebatten, productlanceringen, conferenties en seminaries, tot zelfs concerten. En alles in een volledig virus-en coronavrije omgeving.


Grand Hotel Casselbergh kiest voor Dialock

22 OKT 2020

Onlangs werden in het Grand Hotel Casselbergh in Brugge alle oude sloten vervangen door nieuwe deurterminals Dialock DT 700. Hiermee koos de Brugse hotelgroep The Swan Hotel Collection, waartoe Grand Hotel Casselbergh behoort, opnieuw voor de moderne elektronische toegangscontrolesystemen van Häfele.


De nieuwe manier om het daglicht te dimmen

16 SEP 2020

Solatube® introduceert een nieuwe manier voor het dimmen van daglicht. De elektrische daglichtdimmer werkt nu volledig op zonne-energie. Hierdoor is de dimmer geheel draadloos te monteren. Dit systeem is een esthetisch verantwoorde en duurzame keuze.18 resultaten gevonden