Kantoorinrichting

Dossier: Kantoorinrichting


HAY en Koninklijke Ahrend herlanceren iconische Revolt stoel

22 OKT 2020

67 jaar na de lancering in 1953 wordt de iconische Revolt stoel van de hand van ontwerper Friso Kramer opnieuw uitgebracht. Dit is het resultaat van de inspirerende samenwerking tussen Deens designmerk HAY en Koninklijke Ahrend onder de noemer ‘HAY for Ahrend’. Eerder al tekenden zij voor de succesvolle herlancering van de Result stoel en Pyramid tafel.


Drisag onthult: "Hoe wij alles in-house produceren"

22 OKT 2020

"We zeggen vaak dat onze producten handgemaakt en Belgisch zijn. Maar wat bedoelen we hiermee? Waar worden onze producten precies geproduceerd? En als dat dan effectief in België is, hoeveel handwerk komt er dan nog aan te pas?" Met dit blogbericht geeft Drisag een blik achter de schermen van het productie-atelier in Herentals.


Vitra Summit 2020 belicht impact coronacrisis op wonen en werken

08 OKT 2020

Op welke manier beïnvloedt de coronacrisis ons wonen en werken? Op die vraag tracht Vitra een antwoord te geven tijdens Vitra Summit 2020. Voor dit digitale evenement nodigt de Duitse interieurfabrikant op 22 en 23 oktober topsprekers uit verscheidene industrieën uit op haar campus om de impact van de pandemie vanuit verschillende perspectieven te belichten. Vitra Summit 2020 vervangt Organtec, de jaarlijkse hoogmis voor kantoormeubilair in Keulen.


Het nieuwe Google Brussel door PUUR: een interieur in 5 lagen

07 OKT 2020

Google Brussel bevindt zich sinds tien jaar in een modern kantoorgebouw – een ontwerp van Jaspers-Eyers – met neutrale uitstraling dat uitkijkt op het groene hart van de Europese wijk: het Leopoldpark. Voor de transformatie van het kantoor in Brussel ging het toonaangevende technologiebedrijf vorig jaar een samenwerking aan met PUUR, het Belgische interieurarchitectenbureau dat in 2003 door Jan Geysen werd opgericht.


Beddeleem zorgde voor totaalafwerking van kantoren van Dell

05 OKT 2020

Beddeleem zorgde voor de totaalafwerking en inrichting van de kantoren van computerfabrikant Dell op de Equinox bedrijvensite te Wemmel, in samenwerking met de architect van vastgoedbeheerder JLL (Jones Lang LaSalle).


Internationale award voor The Attic van JDWA

14 SEP 2020

Het Nederlandse bureau JDWA (Johan de Wachter Architecten) heeft een Architizer A + Award gewonnen met de transformatievan een grote ongebruikte zolder tot een duurzame, dynamischeen eigentijdse werkomgeving voorUpfield.


Het Kantoor van Morgen ontwerpt duurzame werkplek voor WEB

08 SEP 2020

Werkervaringsbedrijven (WEB) uit Turnhout kwam aankloppen bij het Kantoor van Morgen om hun kantoren onder handen te nemen. Deze vzw coördineert verschillende initiatieven om mensen die moeilijke toegang hebben tot de arbeidsmarkt te helpen een duurzame job te vinden. “Wij hielpen WEB alvast aan een duurzame werkomgeving”, vertelt het Kantoor van Morgen.


Blog Drisag: maak je huiswerk over thuiswerk

04 SEP 2020

Thuiswerken, we werden er ineens ingegooid en nu is het niet meer weg te denken uit onze samenleving. Praktisch en technisch zijn we helemaal gesetteld en kent zoom voor niemand nog geheimen. We zijn reeds helemaal gewend aan onze thuiswerkplek en zien de voordelen ervan in. Maar wat zijn de twee grootste kanttekeningen van dit hele verhaal? En hoe spelen we het beste in op deze keerzijde van de medaille? Drisag beantwoordt de vragen.80 resultaten gevonden