Kantoorinrichting

Dossier: Kantoorinrichting


Van kantoor naar droomkantoor

23 SEP 2021

Van kantoor naar droomkantoor met de vernieuwde Oxford™ en Pluralis™ van Fritz Hansen. De Pluralis™ tafel en de elegante Oxford™ stoel werden in een nieuwe jasje gestoken.


Schrijf je in voor boeiend webinar rond het 'Kantoor van de Toekomst'

27 AUG 2021

Onder meer, maar niet alleen omwille van COVID-19, ziet het kantoor van morgen er totaal anders uit dan het kantoor van tien jaar geleden. En zal onze werkomgeving binnen tien jaar er weer totaal anders uitzien. Principes van het nieuwe werken raken steeds beter ingeburgerd en ook in kantoren is de circulaire aanpak niet langer weg te denken. Redactiebureau Palindroom brengt in dit gratis en interactief webinar acht specialisten samen die hun visie geven over hoe het kantoor van de toekomst er moet en zal uitzien. Het webinar is een initiatief van drie bedrijven die elk vanuit hun eigen invalshoek concrete invulling geven aan het kantoor van de toekomst: JUUNOONNOF en ERCO. Inschrijven voor het webinar - op 28 september van 11u tot 12u30 - kan via deze website.


Een versterkend, industrieel kantoor voor PUUR interieurarchitecten

23 AUG 2021

Met het concept ‘Arsenale’ in het achterhoofd begon PUUR interieurarchitecten aan de renovatie van zijn nieuwe kantoorruimte. Een industriële ruimte met een ruw en circulair materialenpalet is het resultaat. “Het kantoor helpt ons in wat we doen. Dat is exact wat we willen bereiken voor al onze klanten: een versterkend interieur.”


Van werfunit tot inspirerende werkplek

17 AUG 2021

Begin augustus opende bouwbedrijf Mathieu Gijbels de deuren van een bijzondere vergader- of werkplek, ‘het boshuis’. Een werkplek in het groen naast het bedrijf ver weg van een wifi-netwerk en andere afleidingen. Het bouwbedrijf, dat hiervoor samenwerkte met interieurspecialist Deusjevoo/UPspace uit Genk, lanceert hiermee haar aanpak om in de nasleep van de coronapandemie te werken aan de mentale en fysieke fitheid van haar medewerkers.  


De terugkeer naar kantoor

16 AUG 2021

De één ziet de terugkeer naar het werk als het begin van de bevrijding, de ander blijft liever veilig thuis. Bedrijven zoeken naar de gulden middenweg. Hoe integreren we ‘het nieuwe werken’ in het kantoor van morgen? We staan allemaal voor een heuse uitdaging. Drisag helpt een handje met enkele praktische tips.


Xcelirate in Barcelona van Lagranja Design: All Fun and Some Work

10 AUG 2021

Popcultuur, een vleugje ironie en een megadosis fun kenmerken de nieuwe kantoren van Xcelirate in Barcelona. Xcelirate is een groeiende leverancier van digital entertainment content met een wereldwijd bereik. Veel medewerkers werken van thuis uit op afgelegen locaties. In een stap om het bedrijf vooruit te helpen en getalenteerde jonge programmeurs aan te trekken, besloot het bedrijf een hub te openen in Barcelona, een stad die bekend staat om zijn digitale start-upcultuur en fantastische levensstijl. Lagranja Design nam het ontwerp op zich.


Totaalinrichting Triangle Factory in Gent door Froyen & Zeitler

02 AUG 2021

De tech-mannen van Triangle Factory huizen sinds kort in een Gents havengebouw. Ze maken er games, apps en allerlei VR en AR-toepassingen. Froyen & Zeitler transformeerde het casco kantoor. “We creëerden het speelse ontwerp en voerden het project volledig uit”, klinkt het.


Kinnarps zet NMBS op juiste spoor

07 JUL 2021

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen, beter gekend onder het acroniem NMBS is verantwoordelijk voor het treinverkeer in België. Om hun administratieve diensten te ondersteunen werd een zone in het welgekende gebouw aan de Frankrijkstraat in Brussel onder handen genomen. NMBS werkte hiervoor samen met Working Tomorrow en Kinnarps, wat resulteerde in een aantrekkelijke en dynamische werkomgeving voor ruim 170 medewerkers.119 resultaten gevonden