Kantoorinrichting

Dossier: Kantoorinrichting


Een industrieel kantoor dat doet denken aan thuis

14 JAN 2021

Yungo nam als jong digital agency recent zijn intrek in de gebouwen van C-mine. En bij een jong bedrijf hoort natuurlijk ook een frisse jonge look. Een kolfje naar de hand van het creatieve interieurontwerpbureau Deusjevoo.


Nieuwe kantoren met akoestisch absorberende wanden

12 JAN 2021

Pollet Group, gespecialiseerd in onder andere waterbehandeling met wereldwijde activiteiten, heeft in Waregem geïnvesteerd in een nieuw hoofdkantorencomplex met verschillende vergaderzalen. Het ontwerp is van de hand van Atelier voor Architectuur Maes & De Busschere en interieurarchitecte Stephanie Laporte. Het  resultaat is een zeer strak, tijdloos gebouw met zowel binnen als buiten houtaccenten lateffect en veel aandacht voor akoestiek.


Vintage vergaderen, werken en ontmoeten

07 JAN 2021

Een nieuwe coworkingspace met een knipoog naar de sixties. Daar zet Drisag graag de tanden in. Dat gebeurde ook bij Frame 21 Brussels Airport, waar je je helemaal in de typische Pan Am-style waant. Denk maar aan rode lopers, veel luxe en vintage meubels.


Scandi Style in het thuiskantoor

16 DEC 2020

Scandinavisch design is al enkele jaren enorm populair. De mix van hout en zachte kleuren zorgt voor een strak interieur dat toch warmte en gezelligheid uitstraalt.


Met Marie’s Corner op bezoek bij Patchwork: elegante coworking in Parijs

10 DEC 2020

Marie's Corner stelde in het najaar van 2020 met veel trots een nieuwe prestigieuze samenwerking voor. De specialist van de tailor made zitbank sloeg de handen in elkaar met coworkingconcept Patchwork voor de inrichting van de coworkingspace Saint-Lazare, gelegen in het 8ste arrondissement van Parijs. In samenwerking met de binnenhuisdécoratrice Pascale Bensoussan slaagde Marie’s Corner erin om het Belgische vakmanschap en design helemaal te integreren in deze charmante en elegante werkplek. En intsite.be had het genoegen om in oktober – coronaproof – zelf een kijkje te gaan nemen.


Artistieke akoestiek: een knipoog naar Mondriaan

02 DEC 2020

Anyway Doors wilde de akoestiek op hun werkplek verbeteren door het plaatsen van geluidsabsorberende panelen. Hierdoor verbeteren ze de leefbaarheid en verstaanbaarheid in deze ruimte. Ze kwamen zelf met het idee om deze panelen onder te dompelen in accentkleuren. Drisag profileerde zich als ideale partner om het idee in uitvoering te brengen.


Totaalafwerking gelijkvloers kantoren P&V Verzekeringen (Brussel)

02 DEC 2020

Beddeleem zorgde voor de totaalafwerking van de gelijkvloerse verdieping van de kantoren van P&V Verzekeringen te Brussel. In samenwerking met de architecten GUS en Colliers International Belgium werd het gelijkvloers volledig ingericht met een inkomhal, wachtruimtes voor bezoekers, een fietsparking met douches, vestiaires met lockers, sanitaire ruimtes en diverse lokalen (medisch, syndicaal, IDPBW).


Akoestiek prioriteit in nieuwe kantoren en toonzaal Van Hulle Bouwservice

02 DEC 2020

Van Hulle Bouwservice uit Tielt vierde in 2019 zijn 75ste verjaardag en investeerde in een nieuwbouw om deze mijlpaal extra in de verf te zetten. Het bedrijf, onder leiding van  zaakvoerder Stefaan Van Hulle, is naast gekende leverancier bouwmaterialen ook een afwerkingsbedrijf  geworden voor onder andere wanden en plafonds. Dat akoestiek een van de prioriteiten is in de nieuwbouw, bewijst de aanwezigheid van Print Acoustics en Woodcoustics doorheen het hele gebouw.93 resultaten gevonden