Dossier: Intirio


Herbeleef het event 'akoestiek & esthetiek' op de Intirio-beurs: presentaties online

13 FEB 2019

Op de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs op dinsdag 29 januari in Flanders Expo in Gent organiseerde intsite.be een succesvol event rond akoestiek en esthetiek. De presentaties zijn nu online beschikbaar om te downloaden.


Panelgesprek ‘akoestiek & esthetiek’: “Twee vliegen in één klap”

04 FEB 2019

Dinsdag 29 januari werd het event 'akoestiek & esthetiek' op de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs afgesloten met een panelgesprek tussen drie interieurbureaus, gemodereerd door Rik Neven van Palindroom (architectura.be / intsite.be).


Succesvol event 'akoestiek & esthetiek' op Intirio/TrendZ-beurs

01 FEB 2019

intsite.be kan terugblikken op een zeer geslaagd event 'akoestiek & esthetiek' op de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs. Dinsdag 29 januari nodigde intsite.be drie interieurbedrijven uit die aan de hand van een project het belang van akoestiek en esthetiek benadrukten. Ook tien fabrikanten van akoestische materialen stelden tijdens een vijf minuten durende pitch een esthetisch/akoestisch product voor. Het talrijk opgekomen publiek genoot in totaal dus van 13 interessante uiteenzettingen.


Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Acoustic Panel with Integrated Light

24 JAN 2019

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere ZUMI zijn Acoustic Panel with Integrated Light voorstellen.


Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Office Acoustic Sliding Panel

21 JAN 2019

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere Dox Acoustics zijn Office Acoustic Sliding Panel voorstellen.