ntgrate lanceert Collectie 2.0 en nieuwe snijvormen

Collectie 2.0 en nieuwe snijvormen

intsite | Collectie 2.0 en nieuwe snijvormen
  •   26 mrt 2019
  • Niels Rouvrois

Ntgrate lanceert collectie 2.0, samengevat een kleurenpalet van modieuze nieuwe Fair-kleuren en combinaties van black & white en crème & donkerbruin. Samen met 2 gloednieuwe dessins Sharp en Bold. De collectie is beschikbaar in tegels en rollen en kan ook in gewaagde snijvormen versneden worden. Om je vloer extra karakter te geven, creëerde Belgisch designer Gerd Couckhuyt voor ntgrate vijf nieuwe snijvormen. De collectie werd in maart gelanceerd op Architect@Work in Barcelona en zal op 9 en 10 mei ook neerstrijken tijdens Architect@Work in Kortrijk Xpo.

Sharp

Sharp combineert de warme uitstraling van een plankenvloer met alle voordelen van geweven vinyl. Dit nieuwe design is beschikbaar in 6 tinten. Classy chic met  Claire of de donkerbruine tegenhanger Bruno. Ook de fans van black & white vinden hun gading met het gebroken wit Pearl en mat zwart Mauro. Dankzij de afmeting van 1.000 x 250 mm zijn de legmogelijkheden van Sharp heel divers. Kies voor visgraat, ga voor een dynamische zigzag of creëer een schouwspel van planken in één of meerdere kleuren.

Fair en Bold

Collectie 2.0. vult het bestaande Fair-gamma met 17 energieke tinten aan. De kleuren zijn gebaseerd op moeder natuur. Vier groentinten, van de diepgroene smaragdtint Esmée tot het lentefrisse Myrthe en van de zachtroze en stoere koperkleur Sienna tot het roestrode Coralie. Ook een black & white-combinatie is mogelijk. Het zuivere Aurore combineert bijvoorbeeld prima met het matzwarte Leila. Het nieuwe patroon Bold wordt op zijn beurt zowel in een koele (Pierre) als een warme (Stan) grijstint in tegels van 500 x 500 mm gepresenteerd.

Om de vloer extra karakter te geven, creëerde Belgisch designer Gerd Couckhuyt voor ntgrate vijf nieuwe snijvormen: van het gedurfde Bean tot het futuristische Flowerz. En spel met vormen en legrichting tot de puzzel past.