Milan Design Week van start

Milan Design Week van start

intsite | Milan Design Week van start
  •   09 apr 2019
  • Niels Rouvrois

Milan Design Week
Milan Design Week

Dinsdag 9 april gaat de 58e Milan Design Week - Salone Internazionale del Mobile – van start. Tot en met zondag 14 april kunnen liefhebbers en professionals er terecht voor een aanbod van producten van zeer hoge kwaliteit, verdeeld in de drie stilistische typologieën: Classic, Ontwerp en xLux.

Classic put uit de waarden van traditie, vakmanschap en vaardigheid in het maken van meubels en objecten in klassieke stijl. Ontwerp belichaamt dan weer functionaliteit, innovatie en een groot esthetisch gevoel. xLux, ten slotte, is een sector gewijd aan tijdloze luxe, maar hedendaags geherinterpreteerd. De Milan Design Week serveert een aanbod dat kwaliteit en technologie combineert, het resultaat van de creativiteit van de beste bedrijven in de sector.

Internationaal podium

De talrijke exposanten en de duizenden producten die worden getoond, bevestigen de grote waarde van het event als internationaal podium voor creativiteit en een forum voor professionals. Met elk jaar gemiddeld meer dan 370.000 bezoekers uit 188 landen is Milan Design Week wereldwijd de grootste beurs in de sector.