Akoestische panelen met geïntegreerde verlichting

Akoestische panelen met geïntegreerde verlichting

intsite | Akoestische panelen met geïntegreerde verlichting
  •   17 apr 2019

© ZUMI

Met zijn decoratieve akoestische panelen slaat ZUMI twee vliegen in één klap: de panelen kunnen niet alleen de ruimte akoestisch onderbouwen, maar dankzij de geïntegreerde verlichting verhoogt de oplossing ook het comfortgevoel van de mensen in de ruimte.

De panelen zijn op maat gemaakt en kunnen horizontaal en verticaal opgehangen worden in de ruimte. Ondertussen is de familie uitgebreid met standaardmaten om te monteren tegen wand en plafond, in afmetingen 600 x 600 en 600 x 400 (met en zonder verlichting). Ook inzake afwerking biedt ZUMI heel wat mogelijkheden: dat kan met geweven vinyl, wat resulteert in een heel robuuste uitstraling, of in een vilte afwerking. De klant kan er ook voor kiezen om de panelen af te werken door een keuze te maken uit de collectie van Abett Laminati.

Anno 2019 is aandacht voor ‘Human Centric Lightning’ en het creëren van een comfortgevoel dankzij gepaste verlichting, onontbeerlijk. Daar zorgt de in de panelen geïntegreerde verlichting voor. De juiste verlichting resulteert in de juiste ochtend,- middag,- en avondstemming. Die zorgt voor een goede balans in het menselijke hormonenstelsel, dankzij de productie van de hormonen cortisol en melatonine). ZUMI ontving al verschillende awards voor deze akoestische panelen.

Bron: ZUMI