Creativiteit zonder grenzen op Architect@Work

Creativiteit zonder grenzen op Architect@Work

intsite | Creativiteit zonder grenzen op Architect@Work
  •   24 apr 2019
  • Niels Rouvrois

Wall of Fame
Orac

Decoratie hoe en waar je ze wil. Met ogenschijnlijke eenvoud en technisch vernuft. De nieuwe MODERN-collectie van ORAC® biedt grenzeloze mogelijkheden voor je interieur. Met de nieuwe concepten ga je zelf aan de slag. In volle vrijheid, zonder praktische beperkingen. Tijdens Architect@Work, op 9 en 10 mei in Kortrijk Xpo, toont ORAC® wat het in huis heeft.

Modern hoeft niet strak en steriel te zijn. Met de vernieuwende ornamenten injecteer je persoonlijkheid in jouw interieur. Boven wordt onder of onder wordt boven, zoals jij wil. Alles is mogelijk. De vernieuwende concepten zijn bovendien eenvoudig te plaatsen. Je creëert een unieke touch en geniet jarenlang van de duurzame materialen.

Light up the room

Compact Design Lighting, dat zijn vier innovatieve en compacte verlichtingsprofielen, ontworpen door Orio Tonini. Voeg subtiele, indirecte verlichting of direct licht als accent toe aan je interieur en combineer met ornamenten uit de andere lijnen van MODERN voor verrassende resultaten. De universele profielen passen in elke ruimte, als uplighter of downlighter, als plint, wandlijst of kroonlijst. De lichtprofielen maken je ruimtes visueel groter, brengen gezelligheid in huis en vormen zowel functionele verlichting als een speels accent.

Create your wall of fame

Maak van een ‘saaie’ muur een echte blikvanger in je interieur en geef een extra dimensie aan je ruimte. Met het 3D-paneel Zigzag, eveneens ontworpen door Orio Tonini, creëer je een onverwacht speels effect. Je muur of plafond wordt een stukje kunst. Speel met verschillende vormen en werk af met leuke kleuraccenten.. Zo creëer je een eigen wall of fame.


Bron: ORAC®