Betonkleurige spoelbakken brengen ruwe look in keuken

Betonkleurige spoelbakken brengen ruwe look in keuken

intsite | Betonkleurige spoelbakken brengen ruwe look in keuken
  •   02 mei 2019
  • Emily Nees

BLANCO ADON XL
© BLANCO

Grijs, bruin en zwart volgen vandaag het klassieke wit op in keukenland. BLANCO speelt in op die trend met een selectie spoelbakken in Silgranit PuraDur-betonstijl. De spoelbakken in betonstijl passen in de hedendaagse architectuurstijl met natuurlijke tinten.

BLANCO weet de authentieke, ruwe look van beton te koppelen aan zijn duurzame composietmateriaal Silgranit® PuraDur®. Zo ontstaan stevige, krasvrije spoelbakken (80% harde graniet) met een glad oppervlak (20% acryl) voor extra hygiëne, comfort en een gemakkelijk onderhoud. De trendy betonkleur past bij de vele grijs-bruincombinaties in keukens vandaag. De kleur kan dienen als blikvanger, maar ook als contrast.

Heterogene structuur

Elke spoelbak bezit over de typische heterogene structuur die je terugvindt in beton. Zowel lichtere, donkere, matte als subtiel glanzende delen komen erin voor. Het materiaal is dan ook geschikt voor zowel werkbladen als langs een muur in een vrijstaand keukeneiland. De betonachtige look werkt ook prima in combinatie met hout dat subtiele grijstinten bevat, zoals es en eik.

De Blanco-spoelbakken zijn te koop bij uw keukenspecialist vanaf € 598 exclusief btw.


Bron: RCA