Does it Hertz

Does It Hertz vestigt aandacht op akoestiek

intsite | Does It Hertz vestigt aandacht op akoestiek
  •   07 mei 2019

ShowTex

Met een frisse en creatieve kijk op akoestiek, gaan de geluidsingenieurs van ShowTex nu door het leven onder de naam ‘Does It Hertz’. Gedreven zijn ze steeds op zoek naar nieuwe manieren om akoestiek en esthetiek te verenigen in echte ‘ear’-catchers. Op 9 en 10 mei presenteerden zij hun nieuwe en unieke gamma op Architect@Work.

Niemand heeft ooit gezegd dat akoestische producten saai en omslachtig moeten zijn. Van advies tot installatie: Does It Hertz werkt samen met de klant om zo de meest creatieve akoestische oplossingen te vinden, die een echte toegevoegde waarde waarde zijn binnen je ruimte.

Comfortabel in kleine ruimtes of grote kamers

Als deel van de ShowTex-groep profiteert Does It Hertz van meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen. Van grote concerthallen en theaters tot zeer specifieke kantoor- en interieurtoepassingen, Does It Hertz voelt zich overal comfortabel. Hun innovatieve kijk op akoestiek zorgt niet enkel voor een gezonde auditieve situatie, het geeft ook nog eens vorm aan je ruimte. Akoestiek is overal en dus belangrijker dan ooit!

Een breed scala aan akoestische oplossingen

Dankzij een ruime keuze aan materialen is de ideale oplossing voor jouw ruimte nooit veraf. Van akoestische doeken en strakke panelen over baffles, roll-ups, scheidingsgordijnen, geprinte stoffen en ophangsystemen, Does It Hertz staat garant voor innovatieve materialen die de geluidskwaliteit verbeteren en nagalmtijden verminderen. Bovendien zijn de materialen decoratief en harmonieus.

 


Bron: ShowTex