Studio segers en Vincent Sheppard brengen Kodo-collectie uit

Studio segers en Vincent Sheppard brengen Kodo-collectie uit

intsite | Studio segers en Vincent Sheppard brengen Kodo-collectie uit
  •   16 mei 2019
  • Emily Nees

studio segers Kodo-collectie
© studio segers

Geïnspireerd door het combineren van materialen tot ontwerpen sloegen studio segers en Vincent Sheppard de handen in elkaar voor de Kodo-collectie. De reeks omvat een loungestoel, loungebank, cocoon, voetensteun, bijzettafel, salontafel, tuinstoel en een eettafel.

studio segers creëerde samen met Vincent Sheppard de Kodo-collectie. Natuurlijke keramiek, industrieel aluminium en tactiele acryltouwen spelen de hoofdrollen in de collectie. Die materialen zijn weerbestendig en voegen een eigentijds gevoel toe aan het meubilair, terwijl de zachte rondingen en afgeronde ruggen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen. Concreet omvat Kodo een loungestoel, loungebank, cocoon, voetensteun, bijzettafel, salontafel, tuinstoel en een eettafel.

Over studio segers

Productdesigners Wim en Bob Segers staan voor een no-nonsense aanpak. Ieder ontwerp doorloopt een logisch ontwerpproces waarbij het verwerken van producteisen wordt vertaald naar uitgesproken entiteiten. Met respect voor de context, duurzaam materiaalgebruik en een aandacht voor esthetiek werken ze aan hun producten.


Gerelateerd nieuws