Rondetafelgesprek Legamaster: 'hoe het functionele en design combineren?'

intsite | Rondetafelgesprek Legamaster: 'hoe het functionele en design combineren?'

Legamaster is fabrikant van visuele communicatie oplossingen. Op basis van klantbehoeftes en trends op de werkvloer ontwikkelt het bedrijf oplossingen (XL whiteboards, XL magnetic foil, Agile toolboxen, digitale oplossingen, …) voor brainstorms, vergaderingen, presentaties, visual management sessies, enz. Het doel: iedereen op elk moment een optimale werkbeleving bieden. Met een kwalitatief focusgroepgesprek op 25 juni wil het bedrijf meer knowhow uit de sector verzamelen. Het thema: hoe visuele communicatie op een aantrekkelijke manier integreren in kantoorinrichting.

Hoe past visuele communicatie in de visie van de klant en dus in jouw ontwerp? Met andere woorden: hoe kunnen we het functionele en design combineren? Door expertise te bundelen, krijgt de eindklant immers het beste resultaat.

Daarom organiseert Legamaster deze focusgroep voor interieurarchitecten: hoe gaan jullie te werk? Hoe kijken jullie aan tegen visuele communicatie? Tegen welke problemen lopen jullie aan? En hoe kan Legamaster je hierin ondersteunen? Vinden jullie voldoende informatie over de laatste trends omtrent visuele communicatieoplossingen?

Wat kan je verwachten? 

De dag zal bestaan uit een informeel gesprek tussen Legamaster en enkele interieurarchitecten, een rondleiding in het Marbles kantoor (waar de oplossingen van Legamaster werden geïntegreerd volgens het nieuwe werken), en een gezellige netwerkborrel.

Programma (25 juni 2019)

14u: Verwelkoming door Legamaster
14u05-16u: Focusgroepgesprek
16u-18u: Rondleiding en netwerkborrel

Locatie

Marbles
Borsbeeksebrug 1
2600 Berchem

Wens je erbij te zijn? laat snel iets weten via dsterckx@legamaster.com of 0474/42 82 27

Bron: Legamaster