Beddeleem zorgt voor akoestisch comfort bij Puilaetco Bluep

Beddeleem zorgt voor akoestisch comfort bij Puilaetco Bluepoint

intsite | Beddeleem zorgt voor akoestisch comfort bij Puilaetco Bluepoint
  •   20 jun 2019
  • Niels Rouvrois

Voor de particuliere bank Puilaetco Dewaay, en meer in het bijzonder de gebouwen in Luik, bekend als Bluepoint, kreeg Beddeleem van Colliers International de taak om akoestische arrangementen van verschillende kantoorruimtes te maken. Een taak die volgens de gebruikers met de nodige zorg en professionaliteit werd afgerond.

Voor Bluepoint implementeerde Beddeleem niet minder dan 7 producten, alsook afwerkingsoplossingen. Er werden werkruimtes van verschillende groottes gerealiseerd met JB QBE Modular en Flexible Bubbles, compatibel met verschillende scheidings- en plafondsystemen. In een van de hoofdruimten, waaronder een wachtkamer, werd de JB QBE gebruikt in combinatie met een JB PURE 50 enkelwandige scheidingswand en een JB 2000 stevige, met stof beklede scheidingswand.

Deze ruimte werd ook verdeeld met het JB 2000 massief houten scheidingssysteem en een JB 4000 enkelvoudige beglazing. Op maat gemaakt akoestisch meubilair - inclusief JB STORE kasten - werd geplaatst en past perfect in het geheel. Tot slot zorgde Beddeleem voor de complete afwerking met valse vloeren, deuren, plafonds en schilderijen.


Bron: Beddeleem

Gerelateerd nieuws