Silestone® lanceert de nieuwe minimalistische spoelbak, Integrity Q

Silestone® lanceert de nieuwe minimalistische spoelbak, Integrity Q

intsite | Silestone® lanceert de nieuwe minimalistische spoelbak, Integrity Q
  •   28 jun 2019

Silestone® by Cosentino voegt een nieuw model spoelbak toe aan de Integrity collectie. De nieuwe spoelbak genaamd Integrity Q heeft een slanke, minimalistische uitstraling. Deze spoelbak is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een strakke spoelbak die perfect gecombineerd kan worden met het keukenwerkblad in dezelfde kleur als de spoelbak. 

Met de afmetingen 41 x 51 x 17,5 cm en een bijna vierkante vorm, is het Q-model uit de Integrity by Silestone® spoelbakken collectie de perfecte keuze liefhebbers van geometrische vormen. De nieuwe vorm is nog aantrekkelijker dankzij de smalle, strakke hoekradius.

Een belangrijk kenmerk is het monolithische ontwerp: een 3D-element uit één stuk Silestone®, wat een gevoel van eenheid en harmonie geeft aan de andere architecturale elementen. Zoals alle Integrity spoelbakken heeft Integrity Q een hoge vlekbestendigheid, een lage porositeit, een hoge kras- en schokbestendigheid en is de spoelbak gemakkelijk in onderhoud.

Bovendien zijn de Integrity spoelbakken getest en goedgekeurd voor gebruikt in combinatie met een kokend water kraan. Dit maakt de spoelbakken perfect voor gebruik in zowel privé- als professionele keukens.


Bron: King George

Gerelateerd nieuws