Kantoorvloeren: Tarkett Fusion combineert creativiteit en gebruiksgemak

intsite | Kantoorvloeren: Tarkett Fusion combineert creativiteit en gebruiksgemak
  •   28 jun 2019

Tarkett, marktleider in vloerinnovaties, brengt de nieuwste kantoortrends tot leven met kwalitatieve designvloeren. De werkvloer – zowel letterlijk als figuurlijk – is vaak bepalend voor de sfeer die een kantoor uitstraalt. De productiviteit van werknemers wordt beïnvloed door hun omgeving en hoe ze zich voelen. Een moderne vloer bepaalt daardoor mee zowel de uitstraling als de productiviteit in een bedrijf.

Eén van de recentste ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett legt zich helemaal toe op de verschillende, wisselende noden in een kantooromgeving: Tarkett Fusion combineert designvloeren met hoogwaardige, duurzame tapijttegels om inspirerende en moderne kantoorvloeren te creëren. De collectie biedt verschillende formaten, patronen, kleuren en stijlen waardoor er vrijwel onbeperkte combinatiemogelijkheden zijn. Zo kan er worden gekozen uit 50 verschillende DESSO-tapijtcollecties en drie verschillende collecties designvloeren (iD Inspiration Loose-lay, iD Square en iD Revolution).

De combinatie van luxueuze vinyltegels met tapijttegels zorgt voor een verbluffend maar praktisch vloerplan voor iedere werkvloer. Tarkett Fusion brengt creativiteit en gebruiksgemak samen, met onbeperkte mogelijkheden. Een goede atmosfeer begint bij de vloer.

Vernieuwingen met nog meer keuzemogelijkheden

Om het Tarkett Fusion-gamma uit te breiden, worden de iD Square- en iD Inspiration Loose-Lay-collecties vernieuwd met tientallen nieuwe designs, afwerkingen en kleuropties. Daardoor is er nu nog meer flexibiliteit mogelijk qua combinaties. De collecties bewijzen nogmaals de expertise van Tarkett op het gebied van trends in werk-, hospitality- en retailomgevingen.

De iD Square-reeks werd uitgebreid met 39 nieuwe designs, waardoor het totaal op 50 komt. Gebaseerd op hout, mineralen, textiel en creatieve materialen als de Terrazzo Murano en Cement zorgen deze designs voor de ideale omgeving voor de nomadische werknemer die op elke werkplek wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. iD Square biedt nu nog meer comfort voor werknemers die nood hebben aan rust en rustgevende omgevingen.

Veel bezoekers

De iD Inspiration Loose-Lay-reeks dient dan weer als collectie voor moderne interieurs die veel bezoekers te verwerken krijgen en snel vervangen kunnen worden. Nieuwigheden in deze reeks zijn de marmer- en loofboomafwerkingen en de ‘terrazzo’ dat haast handgemaakt lijkt. Deze collectie maakt het mogelijk om oneindig te combineren, zodat de beste inspiratie naar boven komt.


Bron: Tarkett