Shine bright like a Stonika

Shine bright like a Stonika

intsite | Shine bright like a Stonika
  •   23 jul 2019

Cosentino lanceert Dekton XGloss Stonika, een glansrijke collectie die ongetwijfeld blikken vangt. Vier weelderige kleuren met glanzende afwerking, een gooi naar natuurlijke materialen en nostalgische luxe. Een trend die bouwminnend België graag in huis neemt.

Cosentino liet zich voor dit vierdelige kleurenpalet inspireren door natuurlijke stenen en texturen. Zo is het romige Argaeen speelse knipoog naar Taj Mahal kwartsiet en is Olimpo geïnspireerd op de hoogste kwaliteit Carrara marmer. Korso is een kleur die lijkt op het delicate Gris Pulpis marmer. Bergen doet met zijn levendige aders dan weer denken aan Portobellosteen.

Er passeerden al verschillende keukentrends de revue. Landelijk, minimalistisch, industrieel, etc. Dekton slaat nog een andere weg in. Nostalgische weelde en een gevoel van glamour en prestige. De Stonika collectie kiest duidelijk voor een high end vibe.

De Stonika reeks lijkt rechtstreeks uit een glamoureuze 30’ies film hun weg te vinden naar onze hedendaagse keuken. Het resultaat zit boordevol karakter, aders en diepte. De Stonika collectie biedt net als andere Dekton collecties de beste bestendigheid tegen thermische stoten en schokken op de markt. Deze collectie is een vervolg op de  dekton XGloss Natural collectie.


Bron: King George

Gerelateerd nieuws