Verbeterde akoestiek met Sound Isolation Box

intsite | Verbeterde akoestiek met Sound Isolation Box
  •   13 aug 2019
  • Niels Rouvrois

Pikatso Sound Isolation Box

Wist u dat met een verbeterde ruimteakoestiek in uw restaurant, brasserie, café, hotel… tot 20 % meer omzet kan genereren? “Door een slechte akoestiek (lees: een lange en verveelde nagalm) gaan klanten sneller afhaken, waardoor u waardevolle omzet verliest”, klinkt het bij Pikatso Group Belgium, dat met de Pikatso Sound Isolation Box een esthetische oplossing bedacht die zowel het interieur als het akoestisch comfort ten goede komt.

“Onze ingenieurs - in samenwerking met geluidsspecialisten - hebben een fotokader ontwikkeld met hoge akoestische eigenschappen”, verduidelijkt zaakvoerder Luc Tobback. “De binnenzijde van het frame vullen wij met een speciaal ontwikkeld geluidsabsorberend product. Hierdoor wordt uw horeca-interieur veel aangenamer om te vertoeven. Extra voordeel is dat uw klanten mekaar veel beter kunnen verstaan en ook langer zullen consumeren. Extra: uw personeel zal de klanten ook beter verstaan.”

Strak en licht

De dikte van het kader is amper 55 mm, en is leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Afhankelijk van uw interieur is er ook de keuze uit vier houtkleuren. Het kader samen met het doek, vormt een zeer strak geheel en is bijzonder licht in gewicht. Luc Tobback: “Het frame wordt voorzien van een bedrukte, geluiddoorlatende peesdoek. De foto, logo of afbeelding bepaal je zelf. Het doek wordt op maat gemaakt en kan zelf zeer eenvoudig vervangen worden. Wij kunnen ook de volledige wand bekleden met onze profielen en textieldoek, zodat uw ruimte een volledig andere look krijgt.”

De fotokaders zijn een totaaloplossing om de nagalm drastisch te reduceren. “Een akoestische meting voor en na installatie wordt door één van onze techniekers standaard uitgevoerd zodat u niet alleen de resultaten ziet en hoort maar ze ook samengevat ziet in een rapport”, aldus Luc Tobback. “De frames kunnen uiteraard ook aan het plafond bevestigd worden, of boven de toog. De kaderframes kunnen ook gecombineerd worden met onze Pikatso Light Box, voorzien van ledverlichting.”

Heeft u zelf geen beeld of tekst, of wilt u een echte kunsttoepassing passend bij uw doelgroep en inrichting? Dan kan Pikatso in samenwerking met M2uur bijvoorbeeld een uniek werk realiseren volgens uw wensen. In overleg kan er eveneens een studie gemaakt worden van uw zaak.