Dierlijk exotisme aan de muur

Dierlijk exotisme aan de muur

intsite | Dierlijk exotisme aan de muur
  •   22 okt 2019
  • Niels Rouvrois

Arte dessins - © King George

Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met de exotische dessins van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan.

1. Dessin Silk Road Garden (Expedition)

Een levensechte jungle scenery met de Bengaalse tijger als eyecatcher in je interieur. De bedrukking op een echt textiel met een natuurlijke look, in combinatie met een subtiele, gouden ondergrond brengt dit groots panoramisch decor tot leven.

2. Dessin Grant (Wildwalk)

Een spectaculair camouflage-dessin geïnspireerd op een kudde zebra’s zoals je die ziet op de Afrikaanse steppe. In het abstracte lijnenspel van de zebravacht ontdek je hier en daar een verborgen zebrahoofd.

3. Dessin Langur (Curiosa Monkey see, monkey do!)

De speelse aapjes van Langur vermaken zich perfect op jouw muren zonder de boel op stelten te zetten.

4. Dessin Sumatra (Expedition)

Een levendig decor, geïnspireerd op de jungle van Sumatra, een tropisch regenwoud met de meest diverse fauna en flora. We ontdekken de neushoornvogels en kapucijnaapjes in hun natuurlijke habitat.

5. Moooi Wallcovering van Arte (Menagerie of Extinct Animals)

Elk design van de Extinct Animals collectie samen met Moooi is geïnspireerd door de kenmerken van een uitgestorven dier. De Menagerie is een fantastische fauna print – digitaal geprint op een soft-touch textiel op vlies – waarin elk van de tien uitgestorven dieren op mysterieuze wijze verborgen zit.

6. Dessin Air (Takara)

Dit patroon doet denken aan tropische vogels die kriskras door elkaar vliegen. Het geweven papier waarop het dessin gedrukt wordt, geeft het geheel een zachte uitstraling. Prijzen op aanvraag.


Bron: King George