Geaderd design regeert in keukenland

Geaderd design regeert in keukenland

intsite | Geaderd design regeert in keukenland
  •   31 okt 2019

© Cosentino

De tijd van egale werkbladen in België lijkt voorbij. Cosentino ziet meer en meer vraag naar steen met gevlamde en geaderde tekening met ‘Silestone Eternal Calacatta Gold’ als absoluut succesnummer in ons land. De reden? Kookeilanden staan meer en meer centraal in onze huizen en moeten een interieurobject op zich zijn – ook als er niet wordt gekookt.

Wit op zwart

De Silestone Eternal Marquina is een gedurfde keuze. De witte aders op het opvallende zwarte oppervlak eisen meteen de aandacht op en maken het een onmisbare eyecatcher.  Het geaderde patroon dat onafgebroken doorloopt op verschillende zijden en wanden geeft een authentieke look.

De Belgische favoriet

Eternal Calacatta Gold is hét paradepaardje in de Silestone Eternal collectie. Het kleur is het best verkochte dessin van Cosentino België en daarmee de nationale favoriet. Het witte ontwerp met de grijsgouden nerven is subtiel met toch dat tikkeltje ‘wauw’. Een stijlvol design dat eenvoudig gecombineerd kan worden.

Warme stenen

De Silestone Eternal Emperador straalt door zijn kleur een diepe warmte uit, terwijl de gespikkelde aders het blad een levendige look geven. Hierdoor lijkt het ontwerp haast lichter en dat straalt af op de ruimte. Naast Eternal Calacatta Gold is ook de Eternal Emperador een Belgische lieveling.


Bron: Cosentino