Internationale erkenning voor Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept

Internationale erkenning voor Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept

intsite | Internationale erkenning voor Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept
  •   28 nov 2019
  • Niels Rouvrois

© FINN PR

Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept heeft officiële erkenning gekregen van een onafhankelijke, internationale industrie-expert, minder dan 12 maanden na opening. De Outstanding Office Space-award van Flexas.com ging naar The Artist, Welkin&Meraki's locatie in Brussel. Het is de eerste niet-Nederlandse locatie die de prijs in ontvangst neemt. Welkin&Meraki, in 2017 opgericht door ondernemer Alain Brossé, is het eerste Premium Flexible Office Space-concept in Europa en staat voor het aanbieden van een uniek corporate ontwerp voor alle bedrijven die op zoek zijn naar productiviteit en creativiteit, met aandacht voor het welzijn van hun team.

De vestiging in Brussel is de eerste premium flexibele kantoorruimte in België, midden in het centrum van de Europese wijk. Welkin&Meraki opende in sneltempo kantoorruimtes in Eindhoven, Parijs (twee locaties) en Luxemburg. En in 2020 zullen er nog meer volgen. Alle locaties focussen zich op premium kwaliteit en comfort en helpen ondernemingen te groeien dankzij vijf duidelijk gedefinieerde USP's, die voor het eerst in Brussel werden geïntroduceerd: de snelste en veiligste wifi, optimale verlichting voor productiviteit, exclusief ontworpen lederen meubilair, op maat gemaakte duurzame koffie en gezonde voeding van een Michelin-kok. 

Alain Brossé, oprichter en CEO van Welkin&Meraki: "We zijn trots op deze internationale erkenning. Het is een mooie en positieve aanmoediging na ongeveer een jaar te bestaan. Vanaf de eerste dag is onze strategie anders geweest dan die van vele andere serviced office aanbieders. Wij dienen ondernemingen en bieden hen een premium serviced kantoorervaring, gebaseerd op relevantie en welzijn. Het is goed om te weten dat deze strategie niet alleen door onze gasten wordt gewaardeerd, maar ook door professionals uit de sector."

Eerste niet-Nederlandse locatie

Kantoorruimtespecialist Flexas.com is de grootste online consultant voor kantoren in Nederland en België. In september 2018 begonnen zij met het uitreiken van de Outstanding Office Space-awards en onlangs besloten zij deze ook buiten Nederland uit te reiken. Welkin&Meraki is het eerste niet-Nederlandse laureaat. 

Michaël Xavier Henry, Country Manager Frankrijk en België bij Flexas.com: "Het was een groot genoegen om de Outstanding Office Space-award uit te reiken aan Welkin&Meraki. Dit premium zakencentrum heeft op onze website een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 ontvangen van haar huurders en creëert een stijlvolle en professionele werkomgeving."

De officiële overhandiging van de award vond plaats op 14 november in Welkin&Meraki’s vestiging in Brussel. Michaël Xavier Henry kwam persoonlijk naar de locatie en overhandigde de award aan CEO Alain Brossé en General Manager Dayana Mero.