Parador op BATIBOUW 2020

Parador zet MODULAR ONE in de kijker op BATIBOUW 2020

intsite | Parador zet MODULAR ONE in de kijker op BATIBOUW 2020
  •   15 jan 2020

© Parador

Voor de eerste maal zal de Duitse vloerenproducent Parador aan BATIBOUW deelnemen. Tijdens deze editie zal Parador zijn laminaat, meerlaagse parket en zijn unieke allrounder MODULAR ONE in de kijker zetten.

Parador heeft zich sinds de oprichting in 1977 ontwikkeld tot fabrikant van hoogwaardige systemen voor vloer- en wanddesign. Het productassortiment omvat laminaatvloeren, parket, panelen en elastische vloerbedekkingen die in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en in de Oostenrijkse vestiging in Güssing worden geproduceerd.

Allrounder

Met de productinnovatie Modular ONE breidt Parador zijn assortiment elastische vloerbedekkingen uit met een echte allrounder die niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden is, maar ook in elke ruimte kan worden gebruikt dankzij zijn vochtbestendigheid en hoge maatvastheid – zelfs in de badkamer en de veranda. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Daarnaast maakt Modular ONE indruk met zijn extreem authentieke oppervlak, dat aanvoelt en eruit ziet als echt hout dankzij zijn extreem matte uiterlijk.

Dit programma bestaat zowel in groot tegelformaat als zowel in het klassieke planken kofferformaat en bovendien in het erg realistische lange plankformaat. Het voor water ondoordringbare oppervlak en de speciale kernplaat zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen vocht en maken de Modular ONE tot een ideale designvloerbedekking in alle ruimtes – zelfs in de keuken en in vochtige ruimtes. Dankzij de beproefde Safe Lock PRO-klikverbinding kan de vloer vlot en gemakkelijk worden gelegd.

Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, 'made in Germany' en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.


Bron: Parador