dormakaba UNIQUIN: toegangs- en ruimte-indelingssysteem met een eigentijds karakter

dormakaba UNIQUIN: toegangs- en ruimte-indelingssysteem met een eigentijds karakter

intsite | dormakaba UNIQUIN: toegangs- en ruimte-indelingssysteem met een eigentijds karakter
  •   16 jan 2020

© dormakaba

dormakaba lanceert UNIQUIN, een nieuw toegangs- en ruimte-indelingssysteem met oneindig veel toepassingen. Met het UNIQUIN-systeem kunt u de algemene sfeer van uw interieurarchitectuur perfectioneren. 

Het systeem bestaat uit profielen, beslag en sluitsystemen met een uniform ontwerp. Het aluminium profiel en de functionele elementen zijn gepoedercoat om een hoge weerstand tegen beschadigingen te bieden en kunnen worden afgewerkt in een kleur die past bij de inrichting van het interieur.

Flexibel configureren

UNIQUIN biedt een hoge mate aan flexibiliteit om ruimtes te configureren. Het systeem laat toe om zowel aanslagdeuren, enkele of dubbele schuifdeuren en vluchtdeuren te integreren. De standaard hoge geluidsdemping kan nog toenemen door het gebruik van optionele akoestische modules.

UNIQUIN kan worden uitgevoerd met enkel gehard of gelaagd veiligheidsglas (TSG), hout of alternatieve materialen met een dikte van 10 tot 19 mm. 

Schakelaars, stopcontacten, netwerk contactdozen of andere elektronische connectoren kunnen zonder moeite geïntegreerd worden met behulp van de e-modules en de onzichtbare bekabeling binnen in de profielsystemen.

Moeiteloos en kitloos geïnstalleerd

Dankzij de op elkaar afgestemde constructieverbindingen kan het systeem moeiteloos en kitloos geïnstalleerd, hersteld, gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd worden.


Bron: dormakaba