Troldtekt presenteert akoestische designoplossingen op Architect at Work Luxemburg

Troldtekt presenteert akoestische designoplossingen op Architect at Work Luxemburg

intsite | Troldtekt presenteert akoestische designoplossingen op Architect at Work Luxemburg
  •   19 feb 2020

© Troldtekt

Troldtekt heeft maar liefst 9 nieuwe akoestische designoplossingen geïntroduceerd. In april kunt u op Architect at Work in Luxemburg kennis maken met deze nieuwste designoplossingen.

Op 22 en 23 april vindt Architect at Work Luxemburg plaats, waar Troldtekt haar nieuwste innovaties zal presenteren aan beslissers in de bouwsector. Met de nieuwe designoplossingen van Troldtekt kan de architect een eigen patroon ontwerpen op wanden en plafonds, een unieke, schaalbare look creëren en tegelijkertijd zorgen voor een uitstekende akoestiek en gezond binnenklimaat.

De designoplossingen zijn in massa geproduceerd, gebaseerd op CNC-technologie. Dit betekent dat ze tegen concurrerende prijzen kunnen worden gekocht. Alle oplossingen resulteren in plafonds of muren die u ervaart als één groot samenhangend geheel. Het gaat om het oppervlak, niet om het paneel.

Vrijheid

"Het doel was om oplossingen te ontwerpen die de grootst mogelijke vrijheid in de architectuur bieden. U kunt uw eigen patronen en ritmes creëren in het ontwerp en de verschillende designoplossingen variëren en schalen, om een ​​zeer samenhangend gevoel van harmonie te creëren op plafonds of wanden. We willen beroep doen op architecten die de ruimte willen om iets bijzonders te doen in hun interieur, maar ook binnen een redelijk budget moeten blijven, " aldus Michael Christensen, architect bij Troldtekt die de designoplossingen heeft ontworpen.

Op de beurs maakt u kennis met Troldtekt Line Design en Troldtekt Tiles. Met Troldtekt Line Design creëert u een elegant, naadloos plafond- of wandoppervlak. Met Troldtekt Tiles ontwerpt u een patroon van rechthoeken die in grootte kunnen variëren. De oplossing bestaat uit vierkante akoestische panelen met gefreesde parallelle groeven in het oppervlak.

Uiteraard vertellen de specialisten van de firma u ook graag meer over andere designmogelijkheden, zoals Troldtekt Dots en Troldtekt Curves. Ontdek alle designoplossingen hier.

Bezoek Troldtekt aan stand 72 op 22-23 april in Luxexpo The Box.


Bron: Troldtekt