Adler Store in Duitse Oldenburg gerenoveerd met COREtec® vloer

Adler Store in Duitse Oldenburg gerenoveerd met COREtec® vloer

intsite | Adler Store in Duitse Oldenburg gerenoveerd met COREtec® vloer
  •   24 mrt 2020
  • Anke Henrotte

© COREtec®

De winkelruimte van de Adler Store in het Famila Shopping Zentrum Oldenburg Wechloy werd in een nieuw jasje gestoken met een COREtec® vloer. USFloors voorzag de volledige winkeloppervlakte - maar liefst 2.400 m2 - van vloeren met het Nantucket Oak design uit de Wood collectie van de vloerenproducent.

Met deze renovatie bewijst COREtec® - dat in 2012 furore maakte met de introductie van meerlagige zwevende klikvloeren – nogmaals dat het dé ideale renovatievloer is. “Vroeger behield je de vloer die in je project aanwezig was of ging je één keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” aldus Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®. “Een nieuwe COREtec®-vloer voor je winkelruimte plaats en bewandel je heel snel: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar over eender welke ondergrond en zonder ondervloer of voorbereiding. Dat doet het ook in vochtige ruimtes, want COREtec® vloeren zijn 100% watervast.”

Ultrasterk en krasbestendig


COREtec® vindt zichzelf voortdurend heruit. Zo is de populaire Naturals Collectie met authentieke en natuurlijke houtstructuren nu deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook breidt de vloerenfabrikant zijn ProPlus-gamma voor ultrasterke en krasbestendige vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer uit met nieuwe designs en een groter formaat. 

 


Bron: COREtec®