COREtec® vloer siert keuken

COREtec® vloer siert keuken

intsite | COREtec® vloer siert keuken
  •   25 mrt 2020

© COREtec

COREtec, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors, profileert zich als dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel. Voor een particulier keukenproject viel de keuze op de nieuwe COREtec® Naturals Meadow. De eigenaars zijn vol lof.

“Wij hebben ons laten adviseren door Woonmode in Rijswijk en kwamen uiteindelijk op COREtec® Naturals Meadow uit”, klinkt het bij de eigenaars. “Voor ons was dit een vloer waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben, omdat we altijd tapijt hadden gehad. Ons vorige tapijt kwam ook bij Woonmode vandaan. De winkel is dichtbij en we hebben dan ook geen moment getwijfeld.”

Als klant van Woonmode hadden de eigenaars alleen maar goede ervaringen. “Er is genoeg kennis in huis om je te laten adviseren over je inrichting”, klinkt het. “Zo komen ook de zonwering en de gordijnen van bij Woonmode, net als het behang. Zelfs de behanger kwam via hen. Dus: alle items voor een inrichting onder één dak.”

COREtec® Naturals Meadow

De eigenaars  hadden totaal geen ervaring met PVC-vloeren. Verschillende opties werden bekeken en uiteindelijk kwamen ze uit op COREtec® Naturals Meadow omdat er een mooie structuur in de vloer zit. Zo wekt de vloer de indruk van hout met knoesten erin. De vloer is makkelijk te onderhouden met stofzuiger, een droge wisser en af en toe een natte wisser. Vlekjes verdwijnen met een vochtig doekje.

COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem.