Print Acoustics stelt nieuwe reeks panelen voor

Print Acoustics stelt nieuwe reeks panelen voor

intsite | Print Acoustics stelt nieuwe reeks panelen voor
  •   31 mrt 2020
  • Anke Henrotte

Akoestisch dempende panelen van Print Acoustics in de event space van bedrijvencampus Skyline Park in Izegem ©Print Acoustics

Print Acoustics presenteert een gloednieuwe reeks akoestisch decoratieve panelen. De reeks wordt voorgesteld tijdens Architect@Work in Luxemburg, Brussel, Rotterdam en Parijs. Door de coronacrisis werden sommige Architect@Work-beurzen uitgesteld. Voor een aantal van hen is er nog geen nieuwe datum bekend. De laatste updates vind je steeds op de officiële website.

De nieuwe panelen kregen – na tests in een onafhankelijk laboratorium - een certificaat van absorptie toegekend. De willekeurige patronen ervan zijn leverbaar met doorboringen, doorsleuvingen of arbitraire frontgroevingen en kunnen een toplaag in HPL van Abet Laminati of hoogwaardig houtfineer van Decospan bevatten. Ook willekeurige patronen met massieve latten zijn leverbaar.

Akoestisch dempende oplossing

De akoestisch dempende oplossingen van Print Acoustics, standaard of op maat, worden gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. Ze bestaan uit een kern in zwarte hoogwaardige MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati, hoogwaardig fineerhout van Decospan, lak, geweven vinyl van Ntgrate, vilt, massieve latten of digitale bedrukking. Een akoestisch dempend glasvlies op de rugzijde of in het midden van elke toepassing maakt de oplossing compleet.

Benieuwd naar de reeks nieuwe panelen? Je vindt de stand van Print Acoustics op de volgende locaties en data:                                                       

  • Stand 12 tijdens ARCHITECT@WORK in Luxemburg (uitgesteld tot herfst 2020 of lente 2021)
  • Stand 128 tijdens ARCHITECT@WORK in Brussel (uitgesteld tot 25 en 26 augustus 2020)
  • Stand 78 tijdens ARCHITECT@WORK in Rotterdam (16 en 17 september 2020)
  • Stand 54 tijdens ARCHITECT@WORK in Parijs (24 en 25 september 2020)           

Door de coronacrisis werden sommige beurzen uitgesteld. Voor een aantal van hen is er nog geen nieuwe datum bekend. De laatste updates vind je steeds op de officiële website van Architect@Work


Bron: Print Acoustics