Moderne en landelijke vloeren voor in de woonkamer

Moderne en landelijke vloeren voor in de woonkamer

intsite | Moderne en landelijke vloeren voor in de woonkamer
  •   14 mei 2020

© USFloors

COREtec®, een vernieuwend type categorie vloerbedekking ontwikkeld door USFloors, biedt een alternatief voor vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Dit wereldwijd gepatenteerde vloertype kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. 

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec®  bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument.

Men kan COREtec® ook omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

Woonkamer

Uw woonkamer is meestal de woonruimte waar u met het gezin, de vrienden of vriendinnen en de kennissen een aangename middag, namiddag of avond doorbrengt. Of u kunt er in uw eentje of met uw partner genieten van een rustig moment tijdens het weekend of ’s avonds na een lange dagtaak. 

De COREtec®-vloeren zijn hier uitstekend voor geschikt. De vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk te installeren door zowel vakman als consument, en zijn ook gemakkelijk terug weg te nemen.


Bron: COREtec