Binnengordijnen van VELUX verfrissen elk interieur

intsite | Binnengordijnen van VELUX verfrissen elk interieur
  •   20 mei 2020
  • Anke Henrotte

Blauwe binnengordijnen van VELUX © VELUX

Nieuwe gordijnen doen wonderen voor een interieur. De diverse kleuren, stoffen en motieven uit het gamma binnengordijnen van VELUX maken het mogelijk om elke ruimte met minimale inspanningen grondig op te frissen en van een uniek en persoonlijk karakter te voorzien.

“Onze verwachtingen van een geslaagd interieur variëren doorheen het jaar. Daarom is het extra handig om te weten dat er snelle en makkelijke manieren zijn om je interieur aan te passen zodat het beter bij het seizoen past. Een gordijn op maat tilt je interieur naar een hoger niveau”, vertelt Maja Marlier, Communication en Marketing Manager bij VELUX.

Aantrekkelijk interieur

De binnengordijnen uit de Colour by You collectie van VELUX geven iedere ruimte instant een nieuwe look. Met keuze uit meer dan 1.800 kleuren kan iedereen zijn interieur naar eigen smaak aanpassen. Kleurkeuze speelt immers een belangrijke rol bij het creëren van een evenwichtig en aantrekkelijk interieur.

VELUX biedt daarnaast een groot assortiment binnengordijnen met designs voor kinderen om van slapen een plezierige activiteit te maken. Voor zijn Goodnight collectie sloeg de dakramenproducent de handen in elkaar met Disney en creëerde onder meer verduisteringsgordijnen met bekende gezichten zoals Winnie the Pooh, Cars en Frozen.

Goede nachtrust

De binnengordijnen van VELUX zijn echter niet alleen een welkome toevoeging aan ieder interieur. Ze zijn ook erg nuttig. Met hun lichtdichte afsluiting zorgen ze voor een optimale verduistering waardoor gebruikers van een goede nachtrust kunnen genieten. Voor kleine kinderen die overdag een dutje doen of voor volwassenen die nachtelijk shiften werken, zijn verduisteringsgordijnen eveneens perfect om elk streepje binnenkomend daglicht te blokkeren.

Dankzij het Pick&Click®-systeem waarover alle VELUX dakvensters beschikken, zijn de nieuwe binnengordijnen bovendien eenvoudig en snel te installeren. 


Bron: VELUX