Tijd om kleur te bekennen in de keuken

Tijd om kleur te bekennen in de keuken

intsite | Tijd om kleur te bekennen in de keuken
  •   01 sep 2020
  • Niels Rouvrois

© King George

Gedaan met op veilig spelen in de keuken. Franke trekt volop de kleurenkaart. De Zwitserse keuken- en huishoudproducent introduceert 3 stijlvolle nieuwe tinten in haar Fragranit+-lijn en heeft een brede waaier kranen achter de hand om die mee te matchen. Live those dreams!

De slijtvaste Fragranit+-spoelbakken – gemaakt uit 80 % kwartszand en 20 % acrylhars met pigment – komen naast de 12 bestaande kleuren nu ook in 3 nieuwe moody trendtinten: Orion, Denim en Salie. Net als de rest van de URBAN-familie zijn deze beschikbaar in 4 formaten: de standaard enkele spoelbak, een grote enkele spoelbak, anderhalve bak en een dubbele spoelbak. Telkens met het kenmerkende hoekige, moderne design van de URBAN-lijn. Ga voor een keuken in olijfkleur met Orion, eentje gedrenkt in de warmte van blauwe bes met Denim of ga voor het frisse salie. (Ravioli met boter en porcini zelf toe te voegen.)

Color pairing

Raak je geïnspireerd door de food pairing op tafel? Trek de lijn dan door naar je keuken en werk deze af met een complementaire kraan. Afhankelijk van het gekozen werkblad en het gewenste statement, kan je gaan voor de nieuwe klassieker in zwart, een eigenzinnig wit exemplaar of een stoere en industriële RVS-uitvoering. Door een andere kraan met je kleurige Fragranit+-spoelbak te combineren, krijg je meteen een heel andere look: salie met een zwarte kraan (o.a. Atlas Neo, Pescara en Mythos) zorgt voor een ingetogen geheel, terwijl een witte kraan (o.a. Active Plus, Active Neo en Neptune Evo) net heel fris en jong zal ogen.


Bron: King George