Alinea Design Objects viert 25-jarig bestaan met nieuwe creatie

Alinea Design Objects viert 25-jarig bestaan met nieuwe creatie

intsite | Alinea Design Objects viert 25-jarig bestaan met nieuwe creatie
  •   28 sep 2020
  • Niels Rouvrois

© Alinea Design Objects

Alinea Design Objects bestaat dit najaar 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan zet ontwerper en drijvende kracht achter Alinea, Leo Aerts, één van zijn nieuwste creaties in de kijker. Angelo O, een feestelijke taartschotel vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde marmer. De basiscollectie omvat 9 verschillende marmersoorten die ieder op zich zorgen voor een elegante presentatie van gebak of andere delicatessen.

Gezien het natuurlijke karakter van marmer, heeft iedere taartschotel een unieke kleur en tekening. Om dit unieke aspect verder te benadrukken wordt iedere taartschotel gesigneerd. De onderzijde is één vloeiende curve van de voet tot de bladrand waardoor deze taartschotel één mooi geheel vormt. De slanke voet zorgt voor een elegante uitstraling en bevordert bovendien ook het vasthouden van het object tijdens het serveren. Angelo O is tevens het perfecte schaalmodel van de internationaal succesvolle marmeren eettafel Angelo M.

Feest

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan heeft Alinea Design Objects beroep gedaan op de getalenteerde chef-patissier Willem Verlooy. Een originele taart werd speciaal gecreëerd om deze verjaardag in stijl te vieren. Als kers op de taart schenkt Alinea Design Objects bij iedere Angelo O aankoop de nieuw ontworpen taartschep Sweet Caroline in hoogglans gepolijst inox.

Tot en met 14 november kan de feestelijke marmeren taartschotel Angelo O per mail besteld worden via info@alineadesignobjects.com of bij een erkende verdeler van Alinea Design Objects in uw buurt. Begin december kan de taartschotel Angelo O, de speciaal ontworpen verjaardagstaart door Willem Verlooy en de taartschep Sweet Caroline afgehaald worden bij de geselecteerde verdeler in uw buurt. Angelo O wordt tevens verpakt in een mooie houten geschenkverpakking.

Alinea Design Objects

De vaas Ziggy betekende de start van Alinea Design Objects in 1995, het label waarmee de ontwerpen van Leo Aerts gepromoot en verkocht worden via verdelers in binnen- en buitenland. Ziggy werd een enorm succes met meer dan 15.000 verkochte stuks! De serveer schalenset UFO en champagnekoeler/bloemenvaas Zubazuba volgden kort daarop. De vitrinekasten Visibile kom je tegen tot ver buiten Europa. Sinds de lancering van de tafelcollectie Angelo M vorig jaar kent Alinea een snelle internationale groei. Als uitbreiding op de collectie Angelo M, volgt dus nu de taartschotel Angelo O. Hiermee toont Leo Aerts zich opnieuw als een veelzijdige ontwerper die zijn vak tot in de puntjes beheerst.