B brand maakte debuut op de Contemporary Design Market

B brand maakte debuut op de Contemporary Design Market

intsite | B brand maakte debuut op de Contemporary Design Market
  •   28 sep 2020
  • Niels Rouvrois

© B brand

B brand is een in Antwerpen gevestigde creatieve design studio gespecialiseerd in uitzonderlijke interieurarchitectuur en intelligent product design. In 2019 besloot interieurontwerper Ben Depuydt zijn krachten te bundelen met de gerenommeerde architect Luc Binst. Hun kennis, ervaring en gerealiseerde projecten vormen samen uitgebreide referenties. Op de Contemporary Design Market maakte B brand zijn debuut.

Dankzij een strategische visie levert dit sterke team stijlvolle oplossingen die inspireren. Van spraakmakende woningen, hospitality, retail en werkruimtes, B brand’s grondige benadering, eindeloze nieuwsgierigheid en doordachte aanpak resulteert in verfijnde resultaten.  B brand creëert uitzonderlijke interieurs en doordachte high-end producten die geaccentueerd worden door krachtige lijnen met een gesofisticeerde ziel en vakmanschap met eerlijke materialen. Verschillende meubels en verlichting zijn in ontwikkeling in samenwerking met internationale producenten zoals Lensvelt, Bulo en Modular lighting systems.

De Contemporary Design Market vond plaats op hetzelfde moment en op dezelfde locatie als de Brussels Design Market, het grootste event gewijd aan 20ste eeuws design. Voor het tweede jaar op rij zal er een aparte ruimte vrijgemaakt worden waar hedendaags design getoond en verkocht zal worden. Contemporary Design Market is een exclusief presentatie- en verkoopmoment voor zowel bekende als opkomende Belgische designers en merken. In het kader van het Design September-programma is de Contemporary Design Market een uniek moment om Belgisch design te ontdekken en kopen, alsook om de ontwerpers zelf te ontmoeten.


Bron: B brand