COUST acoustics introduceert akoestische phone booths

COUST acoustics introduceert akoestische phone booths

intsite | COUST acoustics introduceert akoestische phone booths
  •   12 nov 2020
  • Anke Henrotte

COUST box en COUST booth van COUST acoustics in verschillende kleuren © COUST acoustics

Met hun open constructie en maximale geluidsabsorptie bezorgen de onlangs gelanceerde phone booths van COUST acoustics iedere gebruiker een uniek werkervaring. De specialist in ruimteakoestiek ontwierp twee modellen: de ophangbare COUST box en de vrijstaande COUST booth.

COUST box presenteert een functioneel en stijlvol werkblad om staand te bellen of te werken. In COUST booth kan men zijn werkzaamheden dan weer in alle comfort zittend uitoefenen. Zo is de belcel onder meer voorzien van een stopcontact, extra USB-aansluiting en spotverlichting. Het werkblad van COUST booth is eveneens in hoogte verstelbaar zodat gebruikers desgewenst staand kunnen werken.

Indrukwekkende geluidsreductie

Het akoestische materiaal van beide belcellen is bijzonder kwalitatief. Daarnaast is de akoestische vulling ervan optimaal opgebouwd. Elke zijde van de phone booths heeft een MDF-geluidsstopper aan de achterzijde die het geluid weerkaatst waardoor het maar liefst twee keer geabsorbeerd wordt. De belcellen zorgen daarmee voor een indrukwekkende geluidsreductie van 15 dB. Zo krijgt de verstaanbaarheid tijdens telefoongesprekken een flinke boost.

Verder zijn de constructie en afwerking van de phone booths van hoge kwaliteit. De constructie bestaat uit stevige aluminium profielen waarin de unieke akoestische vulling wordt geplaatst en de stoffen strak worden ingespannen.

Bijpassend stopcontact

De phone booths van COUST acoustics zijn volledig personaliseerbaar. Klanten hebben de keuze uit vier profielkleuren én een ruim assortiment stoffen voor het plafond, de binnen- en buitenwanden. De spotverlichting van COUST booth is daarnaast beschikbaar in twee verschillende kleuren, telkens met bijpassende afdekplaatjes voor het stopcontact.