Cafetaria transformeert dankzij veelzijdig meubilair

Cafetaria transformeert dankzij veelzijdig meubilair

intsite | Cafetaria transformeert dankzij veelzijdig meubilair
  •   13 nov 2020
  • Niels Rouvrois

© Kinnarps

Om zijn studenten een warmere sociale ontmoetingsplek te bieden, nam de Thomas More Hogeschool in Lier zijn ietwat rommelige cafetaria onder handen. Ook Kinnarps werd ingeschakeld. De Zweedse fabrikant van kantoormeubilair zorgde met de Vagabond tafel en Anagram stoel voor twee opmerkelijke eyecatchers.

De cafetaria van de Thomas More Hogeschool in Lier was vroeger een ongezellige boel: de ruimte lag in de kelder en men slaagde er niet in om de studenten naar daar te lokken. De vele hippe koffiebars en eethuizen in het centrum waren een belangrijke concurrent. Thomas More wilde de studenten zo lang mogelijk op de campus houden: zo creƫren ze meer cohesie tussen de verschillende studenten en wilden ze de communicatie verhogen.

Creatief en veelzijdig meubilair zorgt ervoor dat de studenten nu in grote getale in de cafetaria willen vertoeven. Eyecatchers zijn de Vagabond tafel en de opvallende Anagram stoel van designmerk Materia. Vagabond is de ultieme creatieve tafel. Dankzij het frame kan je de tafel perfect personaliseren: verlichting, beplanting, leuke accessoires ... Je kan het allemaal toevoegen aan de tafel op wielen die ervoor zorgt dat je inspiratiebron nooit opdroogt.

Anagram steekt de klassieke schoolstoel in een nieuwe en fris jasje. Dankzij de Colours by Materia kan je de stoel bovendien perfect combineren met andere stoffen en materialen. De stoel maakt een statement zonder al te opvallend te zijn. De transformatie was alleszins een groot succes. De ruimte is ondertussen zo populair gebleken dat er al extra meubilair is besteld om meer gebruikers toe te laten.


Bron: Kinnarps