Totaalafwerking gelijkvloers kantoren P&V Verzekeringen (Brussel)

Totaalafwerking gelijkvloers kantoren P&V Verzekeringen (Brussel)

intsite | Totaalafwerking gelijkvloers kantoren P&V Verzekeringen (Brussel)
  •   02 dec 2020
  • Niels Rouvrois

© Beddeleem

Beddeleem zorgde voor de totaalafwerking van de gelijkvloerse verdieping van de kantoren van P&V Verzekeringen te Brussel. In samenwerking met de architecten GUS en Colliers International Belgium werd het gelijkvloers volledig ingericht met een inkomhal, wachtruimtes voor bezoekers, een fietsparking met douches, vestiaires met lockers, sanitaire ruimtes en diverse lokalen (medisch, syndicaal, IDPBW).

Het project werd uitgevoerd tussen januari en oktober 2020. Voor deze opdracht werd gekozen voor onze JB 2000 volle systeemwanden, JB 2000 FLUSH glaswanden en JB DOOR deurgehelen. Voor de vloerbekleding werd er naast tapijt en vinyl ook gewerkt met keramische tegels van zeer groot formaat. We zorgden tevens voor de schilderwerken en het binnenschrijnwerk (lambriseringen in eiken latten op wanden en kolommen van 10 meter hoogte).

Het meubilair van onder andere de kitchenette en de alkoven werd op maat gemaakt. ā€œEen deel van het maatmeubilair werd uitgewerkt in corian. We installeerden bovendien ook nog hoogwaardige verlichting, databekabeling, elektriciteit, HVAC, sanitair ā€¦ā€, klinkt het bij Beddeleem.


Bron: Beddeleem