Scandi Style in het thuiskantoor

Scandi Style in het thuiskantoor

intsite | Scandi Style in het thuiskantoor
  •   16 dec 2020
  • Niels Rouvrois

© Kinnarps

Scandinavisch design is al enkele jaren enorm populair. De mix van hout en zachte kleuren zorgt voor een strak interieur dat toch warmte en gezelligheid uitstraalt.

Bij Scandinavisch design wordt meubilair teruggeleid naar de essentie: less is more. De vormgeving is simpel en ingetogen, waardoor het meubilair in elke omgeving past. Tegelijkertijd is er ook altijd ook oog voor de functionaliteit: alle producten hebben een duidelijke functie in de woonomgeving.

Je kan het functionele, eenvoudige en minimalistische meubilair van Kinnarps dan ook perfect in je woning integreren om de perfecte thuiswerkplek te creƫren. Naast de keuze voor het meubilair is ook natuurlijk daglicht belangrijk om die kenmerkende Scandinavische stijl te bekomen. Bovendien zorgt daglicht voor een boost in vitamine D, je zal je energieker voelen en ook je concentratie zal stijgen.

Ook kleuren hebben een invloed op je gemoed: kies dus de juiste kleuren voor je thuiswerkplek. Zo werken groentinten kalmerend, terwijl blauw dan weer de productiviteit stimuleert. Lichte kleuren geven je motivatie een boost en passen perfect in je Scandi Style thuiskantoor.


Bron: Kinnarps