Robinson Wellfit kiest voor COREtec®

Robinson Wellfit kiest voor COREtec®

intsite | Robinson Wellfit kiest voor COREtec®
  •   14 jan 2021
  • Niels Rouvrois

© COREtec

In de wellness en fitnessclub Robinson Wellfit in het Duitse Sankt Wendel werd naar aanleiding van de renovatie gekozen voor de nieuwe COREtec® vloeren. Er werd ruim 800 m² COREtec® Naturals Forest geplaatst in de diverse ruimtes: fitness, wellness, kleedkamers, sauna, receptieruimte en inkomhal.

Er werd eveneens gebruik gemaakt van de COREtec® Megastone series. Hierbij werd voor het design Canyon geopteerd. “De eigenaars wilden een vloer die heel mooi oogde, snel te plaatsen was, geluidsdempend is en heel makkelijk te onderhouden”, aldus de architect van het project. “Deze voordelen heeft COREtec®. Er werd geopteerd voor het Forest design van de COREtec® Naturals collectie en voor het Canyon design van de Megastones serie. Twee topkleuren, ook qua verkoop wisten de mensen van COREtec® me te vertellen. Het resultaat oogt heel fraai en de eigenaars zijn dan ook bijzonder tevreden.”

Bijpassende plinten

Ook de plaatser blikt tevreden terug op het project: “COREtec® vloeren zijn heel snel en eenvoudig te installeren. We zaten met tijdsdruk omdat het wellness- en fitnesscenter snel terug open zou kunnen gaan. Met COREtec® is dat echter geen enkel probleem. De eigenaars waren ook bijzonder tevreden dat de bijpassende plinten en toebehoren in identiek dezelfde uitvoering als de COREtec® vloeren konden geleverd worden. Dit was zeker een groot pluspunt.”